Firma stempel laten maken bij Kantoorstempels.nl

Je ziet ze op werkelijk elk kantoorbureau staan, firmastempels. Een laat je deze nou net kunnen ontwerpen en bestellen bij ons. Je maakt bij ons eenvoudig online je eigen firma stempel op. En weetje wat helemaal gaaf is? Je plaatst er ook nog eenvoudig je bedrijfslogo op. Zo heb je in één handomdraai een prachtig ontwerp op papier staan. Plaats je logo en bijvoorbeeld je adresgegevens eenvoudig in onze ontwerptool. Wij zorgen er vervolgens voor dat het ontwerp wat je hebt gerealiseerd 1 op 1 wordt overgenomen op de stempel. Er zijn verschillende punten die je kunt laten terugkomen op een firma stempel. Naast het logo en de adresgegevens kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een website toe te voegen, zo weten mensen je online ook te vinden. Denk ook na over een KVK en BTW nummer (let op: dit is geen must, maar kiest men vaak voor) en een e-mailadres.

Diverse mogelijkheden om een Firma stempel te bestellen

Wij hebben erg veel mogelijkheden om een firma stempel op papier te zetten. De meest voorkomende stempel is die met een geïntegreerd stempelkussen, ook wel een zelf-inktende stempel genoemd. In deze stempel zit een stempelkussen verwerkt, wanneer je de stempel indrukt wordt het ontwerp tegen het stempelkussen gedrukt en vervolgens tegen het papier. Eenvoudig in gebruik en dus de meest gebruikelijke keuze. Let wel op dat een zelf-inktende firma stempel alleen geplaatst kan worden op papier. Voor een andere ondergrond adviseren wij je te kiezen voor een houten handstempel, eveneens handig voor het plaatsen van een afdruk van een firma. Bij een houten handstempel komt altijd een los inktkussen kijken om een uiteindelijke afdruk op papier te kunnen maken. Het voordeel van een losse handstempel met een los inktkussen is dat je op het inktkussen inkt kunt plaatsen die afwijkend is aan de ondergrond papier. Wij hebben een ruim assortiment aan inkten en voor elke ondergrond hebben wij specifieke inkten. Laat je hierover gerust informeren door onze klantenservice, wij staan je graag te woord.

Ben je niet helemaal zeker over de inhoud / haalbaarheid van je ontwerp? Wij maken kosteloos een drukproef waarop je kunt zien hoe het eindresultaat er uit komt te zien.