MONDKAPJE VAN POLYESTER

Trendy polyester mondkapjes met mooie ontwerpen, bestaande uit twee lagen polyester en een extra filterlaag. Ontwerp uw eigen mondkapje of maak een keuze uit de ontwerpen die wij alvast voor u gemaakt hebben. Een bijpassend mondkapje maken voor bij uw kleding? Maak dan een foto van uw kleding en upload deze. Wij maken dan een bijpassend mondkapje. Erg trendy. Een logo van het bedrijf op een mondkapje? Geen probleem. Upload het logo in hoge resolutie en wij doen de rest. Koop meerdere mondkapjes want ze moeten geregeld in de was. Wissel op tijd!

 

 

MAAK VAN UW MONDKAPJE EEN MODE ACCESSOIRE

Waarom een gepersonaliseerd mondkapje?
1. Een gepersonaliseerd mondkapje past helemaal bij uzelf.
2. U besteed vast aandacht aan uw uiterlijk. Koopt u een bril dan moet het een bril zijn die bij u past. Dat mag geld kosten. Waarom dan ook niet een mooi gepersonaliseerd mondkapje dat past bij uw uitstraling?
3. Een wit mondkapje is niet erg uitnodigend om te dragen. Een gepersonaliseerd mondkapje daarentegen is minder erg. Het is nu eenmaal een noodzakelijk kwaad en dan kunnen we er maar het beste van maken.

Wij hebben mondkapjes in drie formaten. S – M - L


MONDKAPJE INCLUSIEF FILTER

Een filter wordt standaard bijgeleverd. Is deze gebruikt pak dan een tissue van een keukenrol en stop deze in de gleuf aan de zijkant. Vervang het tissue iedere 5 uur.

MONDKAPJES VAN TEXTIEL

Wij maken onze mondkapjes van polyester. U kent dat vast wel van de sportshirts. Polyester bestaat uit synthetische vezels. Hierdoor heeft het een goede veerkracht en is licht van gewicht. Polyester is behalve goed ademend ook vocht regulerend. Transpiratie en vocht worden bij het uitademen naar de buitenzijde gestuwd en daarom blijft het vocht niet vastzitten in het mondkapje hetgeen wel bij katoen het geval is. Ons mondkapje is wasbaar op 60 graden. Bij 30 minuten wassen op 60 graden zijn alle virussen dood en kunt u het masker weer dragen. De lussen voor om de oren zijn zacht en elastisch waardoor dit mondkapje een goed draagcomfort heeft. Erg belangrijk: een wegwerpkapje wordt zoals de naam al zegt, weggegooid. Dat is slecht voor het milieu. Een mondkapje zoals wij dat maken is duurzamer. Gebruik het mondkapje wel zoals het bedoeld is. Raak het zo min mogelijk aan. Als u het mondkapje af wilt nemen doe dit dan door met de handen alleen aan het koordje te komen en was de handen daarna. Zodra het op 60 graden gewassen is kunt u het mondkapje weer hergebruiken.


MONDKAPJES OP EEN BEDRIJF

Wij leveren veel mondkapjes aan bedrijven. Deze gebruiken ze dan voor hun personeel of om weg te geven aan de klanten. Voor grotere aantallen gelden uiteraard andere prijzen. Mail ons voor een offerte. LET OP! Onze mondkapjes zijn niet goedgekeurd als MEDISCHE MONDKAPJES. ONS ADVIES: Doe voorzichtig en denk goed na en volg de officiele richtlijnen. Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe.