PostNL stempels

Met de officiële Port Betaald poststempel van PostNL kunt u voortaan altijd uw post en drukwerk professioneel frankeren. Dat levert u uiteindelijk enorm veel tijds- en geldwinst op. U hoeft uw brieven en pakketjes namelijk niet meer vooraf apart te wegen en te frankeren. PostNL verrekent achteraf de kosten met haar zakelijke klanten via het Business Point. Daar moet u zich dus wel van tevoren even bij aanmelden.

 1. Port Betaald Stempel PostNL - Nationaal & Internationaal - Zelfinktend met Logo
  Port Betaald Nat.&Intern. - 8

  PostNL Port betaald - nationaal en internationaal zelfinktend.

  14,66 Excl. btw 17,74 Incl. btw
 2. Port Betaald Stempel PostNL - Internationaal - Zelfinktend met Logo
  PostNL Port betaald - internationaal zelfinktend

  PostNL Port betaald - nationaal en internationaal zelfinktend

  14,66 Excl. btw 17,74 Incl. btw
 3. PostNL Port Betaald nationaal (alternatief) zelfinktend

  Port Betaald. Alternatieve Port Betaald stempel alleen voor nationaal gebruik voor PostNL. Colop Printer 30.

  14,66 Excl. btw 17,74 Incl. btw
 4. Port Betaald Stempel PostNL - Internationaal - Hout met Logo
  PostNL Port Betaald nationaal - internationaal handstempel

  Port Betaald stempel alleen voor Internationaal gebruik voor PostNL. Mooie beukenhouten stempel.

  10,46 Excl. btw 12,66 Incl. btw
 5. PRIORITY Stempel PostNL van Hout
  PostNL PRIORITY handstempel

  Priority Stempel van hout. 
  De Officiële PostNL Priority stempels.

  10,46 Excl. btw 12,66 Incl. btw
 6. Port Betaald Stempel PostNL - Nationaal - Hout met Tekst
  PostNL Port Betaald nationaal (alternatief) handstempel

  Port Betaald. Alternatieve Port Betaald stempel alleen voor nationaal gebruik voor PostNL. Beukenhouten stempel.

  9,09 Excl. btw 11,00 Incl. btw
 7. PRIORITY Stempel PostNL Zelfinktend Colop 40
  PostNL PRIORITY zelfinktende stempel

  Zelfiktende stempel met PostNL 'Priority' afdruk.

  15,70 Excl. btw 19,00 Incl. btw
 8. Port Betaald Nationaal - 2
  PostNL Port betaald - nationaal - zelfinktend

  Zelfinktende Colop Printer 30 'Port Betaald' stempel. Alleen nationaal voor PostNL post. Voor circa 5.000 à 7.000 afdrukken.

  14,66 Excl. btw 17,74 Incl. btw
 9. Port Betaald stempel Nationaal en Internationaal gebruik voor PostNL.
  PostNL Port Betaald internationaal (alternatief) zelfinktend

  Port Betaald stempel Nationaal en Internationaal gebruik voor PostNL.

  14,66 Excl. btw 17,74 Incl. btw
 10. Port Betaald Stempel PostNL - Nationaal & Internationaal - Hout met Tekst
  PostNL Port Betaald internationaal (alternatief) handstempel

  PostNL "PORT BETAALD" - internationaal zonder logo. Handstempel

  9,09 Excl. btw 11,00 Incl. btw
 11. Port Betaald Stempel PostNL - Nationaal - Hout met Logo
  PostNL Port betaald - nationaal - handstempel

  Port Betaald stempel. Alleen Nationaal voor PostNL post. Mooie beukenhouten handstempel.

  10,46 Excl. btw 12,66 Incl. btw

PostNL stempels

Met de officiële Port Betaald poststempel van PostNL kunt u voortaan altijd uw post en drukwerk professioneel frankeren. Dat levert u uiteindelijk enorm veel tijds- en geldwinst op. U hoeft uw brieven en pakketjes namelijk niet meer vooraf apart te wegen en te frankeren. PostNL verrekent achteraf de kosten met haar zakelijke klanten via het Business Point. Daar moet u zich dus wel van tevoren even bij aanmelden.

Verstuur drukwerk en pakketten naar binnen- en buitenland met poststempels Postnl

Wij hebben alle poststempels Postnl in het assortiment waarmee u officieel al uw drukwerk en pakketten kunt verzenden naar binnen- en buitenland. Met een Priority poststempel van PostNL gaat dit extra snel. Deze stempels zijn verkrijgbaar als zelfinktende stempel en als houten handstempel, waar u een inktkussen voor nodig heeft. Daarnaast zijn er de standaard Port Betaald stempels voor het versturen van uw drukwerk. Alle stempels zijn goed voor vele duizenden afdrukken. De Priority/Prioritaire stempels zijn ook verkrijgbaar als houten handstempels en als zelfinktende stempels.

Poststempel PostNL voor zakelijke post

Hoewel zakelijke correspondentie vaak via e-mail verloopt, zult u als ondernemer waarschijnlijk merken dat er toch ook heel wat communicatie via een "ouderwetse" brief plaatsvindt. Runt u echter een webshop of een fysiek bedrijf waarbij vaak pakketten moeten worden verstuurd, dan is een Poststemel van PostNL echt een noodzaak. Met een officiële poststempel kunt u zich de moeite besparen van het afwegen, postzegels kopen, postzegels plakken en alles zorgvuldig sorteren voordat u het op de post doet. Het enige wat u hoeft te doen is stempelen en alle zakelijke post naar het dichtstbijzijnde PostNL Business Point brengen of op te laten halen. Dit is voor u als ondernemer niet alleen erg gemakkelijk, het bespaart u ook nog eens veel tijd en moeite.

Dankzij poststempels geen postzegels meer nodig

Zakelijke klanten van PostNL Business Point hoeven voortaan dus geen postzegels meer te plakken op al hun brieven en pakketten, door het gebruik van een Port Betaald stempel. In ons assortiment vindt u Port Betaald poststempels met en zonder het logo van PostNL. Kijk goed of de stempel geschikt is voor het binnenland, buitenland of beide. Met stempels die geschikt zijn voor het buitenland kunt u, behalve Port Betaald, ook Port Payé op uw post stempelen. Wilt u ook dat de post extra snel wordt verzonden, bestel dan ook een Priority stempel. Hiermee weet PostNL dat er haast is bij de verzending.

Poststempels voor partijenpost

Wanneer u regelmatig grote hoeveelheden post verstuurt, dan kan er worden gesproken over partijenpost. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brievenbuspakketjes, direct mail zoals reclamefolders, brieven, tijdschriften of kranten. Wanneer je veel poststukken voor verzending aanbiedt bij het PostNl Businesspoint, krijgt u korting op de bezorging. Maar, dan moet de post wel voorzien zijn van een Port Betaald stempel. Deze zijn bij ons verkrijgbaar als zelfinktende en houten stempels, met en zonder logo en geschikt voor nationale post, internationale post en post voor verzending naar zowel binnen- als buitenland.

Zelfinktende stempel of houten handstempel

De keuze voor een zelfinktende Port Betaald stempel of een houten handstempel met dezelfde tekst, is persoonlijk. De zelfinktende stempel, de naam zegt het al, heeft een ingebouwd stempelkussen met inkt. Het voordeel hiervan is, dat de stempel zo'n 4.000 tot 7.000 keer gebruikt kan worden, alvorens het inktkussentje te vervangen. Deze soort stempels met watervaste inkt zijn geschikt voor gebruik op gewoon papier, zoals een enveloppe. Is de inkt snel op omdat u veel moet stempelen, dan kunt u bij ons een reservekussen Printer 30 van Colop bestellen. Deze past perfect op de zelfinktende stempels. Natuurlijk kunt u ook een handstempel gebruiken, samen met een standaard stempelkussen. Is het drukwerk dat u gaat verzenden vooral van een glad soort papier? Gebruik dan liever de houten handstempel, samen met een StazOn stempelkussen. Zo wordt voorkomen dat de inkt uitloopt op het papier.