Colop eXpert Line R 3040

Colop eXpert R3040

Colop eXpert line 3040 stempel. Rond Ø40 mm. Sterke stempel voor veelvuldig gebruik op kantoor.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø40mm

68,84 Excl. btw
83,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontwerp unieke stempelafdrukken met de Colop eXpert R3040 zelfinktende stempel!

De Colop eXpert R3040 is een krachtige en veelzijdige zelfinktende stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met dit geavanceerde stempelapparaat kunt u moeiteloos uw eigen stempelafdrukken creëren en afdrukken met een maximale diameter van 40 mm. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere essentiële informatie, de Colop eXpert R3040 biedt de ideale oplossing.

 

Kenmerken:

 • Gemakkelijk online uw eigen stempel ontwerpen en afdrukken
 • Maximale stempelafdrukformaat: 40 mm diameter
 • Personaliseerbare ruimte voor tekst en/of logo
 • Upload uw eigen ontwerp indien gewenst
 • Robuuste constructie met een metalen behuizing (minimaal 80% staal)
 • Ingebouwd inktkussentje gaat ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken mee
 • Eenvoudig verwisselbaar inktkussentje voor langdurig gebruik
 • Mogelijkheid om het stempelplaatje te vervangen voor een nieuwe tekst/logo

 

Beschrijving:

Met de Colop eXpert R3040 heeft u de vrijheid om unieke stempelafdrukken te maken voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om uw bedrijf, persoonlijke berichten of belangrijke informatie, dit veelzijdige stempelapparaat biedt de perfecte oplossing.

De stevige metalen behuizing van de stempel zorgt ervoor dat deze bestand is tegen intensief gebruik, waardoor het uitermate geschikt is voor dagelijks stempelwerk.

Met behulp van het handige online ontwerpsysteem kunt u op een eenvoudige wijze uw eigen stempel vormgeven. Bovendien biedt het u de mogelijkheid om uw persoonlijke ontwerp te uploaden, waardoor u een unieke touch aan uw stempelafdrukken kunt geven.

Het inktkussentje in het stempelapparaat gaat langdurig mee, zodat u duizenden afdrukken kunt maken voordat het inktkussentje vervangen moet worden. Gelukkig is het verwisselen van het inktkussentje een simpele taak.

Tevens biedt de Colop eXpert R3040 de optie om het stempelplaatje te vervangen, zodat u, indien gewenst, een nieuw tekst- of logodesign kunt gebruiken.

Verbeter de efficiëntie van uw stempelwerkzaamheden en geef ze een professionele uitstraling met de veelzijdige Colop eXpert R3040 zelfinktende stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.