Deursticker naam

Verfraai de entree met een deursticker met naam

Meestal zien deuren er nogal saai uit. Met een deursticker met naam is dat verleden tijd. Wil je een deursticker met naam kopen? Kies uit ons assortiment een mooi ontwerp om je entree te verfraaien. Pas het ontwerp met het online programma helemaal aan naar jouw wensen, of maak zelf een sticker.

Deursticker met naam voor elke deur in en om het huis

De deurstickers zijn geschikt voor elk vertrek, van voordeur tot kinderkamer en van kelder tot keuken. Met een deursticker met naam en huisnummer bijvoorbeeld, ben je gemakkelijk te vinden voor bezoekers. Bovendien geeft zo'n deursticker met naam op de voordeur de entree van je huis een chique uitstraling. Je bepaalt zelf wat je op de sticker wil laten printen. Een deursticker met namen van alle bewoners staat natuurlijk heel gezellig, maar je kan er ook voor kiezen om een deursticker met één naam op de voordeur te plakken. Heb je een kantoor aan huis, dan is een deursticker met tekst natuurlijk dé manier om te laten weten dat jij hier een bedrijf runt. Ook hier kan je de entree verfraaien met een deursticker met naam of een bepaalde tekst op de voordeur.

 

Deursticker met naam voor de kinderkamer

Vrolijk de deur van de kinderkamer op met een mooie deursticker met de naam van je kind. Jullie kunnen samen online een sticker ontwerpen of kiezen uit een van de vele stickers in ons assortiment. Of kies een deursticker met een afbeelding. Veel kinderen zullen bijvoorbeeld heel blij zijn met een eigen deursticker van een paard en met hun naam erop. Zo'n sticker geeft trouwens ook een heel leuk effect, wanneer het op een kastdeur in de kinderkamer is geplakt. Een deursticker van een paard met naam kan op elke standaard deur in huis worden geplakt. Kies de lievelingskleur van je kind voor een deursticker met naam van je kind. Dan wordt de kamer écht van hem of haar. En misschien houdt je kind van glitter en glamour? Kijk dan voor een deursticker met naam in goud. De keuze binnen het assortiment is groot, er is dus voor elke wens wel een deursticker met naam voor een kinderkamer te vinden.
 

Binnen ons assortiment vind je deurstickers in allerlei formaten en een groot aantal kleuren. Wil je bijvoorbeeld een deursticker met naam en huisnummer voor de glazen voordeur? Er zijn ook deurstickers die duidelijk maken dat je geen prijs stelt op verkopers of mensen die hun geloofsovertuiging aan je willen overbrengen. Neem een kijkje in de ruime collectie deur- en raamstickers. Kies een ontwerp en het formaat dat bij je voordeur past en vul de gegevens in die jij op de sticker wilt terugzien. Ons team zorgt ervoor dat je snel de sticker in huis hebt. Alle stickers worden geleverd in hoge kwaliteit. Met de bijgeleverde handleiding heb je snel de deursticker op het glas of een deur geplakt.

 

Deurstickers met naam kopen

Wij hebben een ruim assortiment aan deurposters, deurstickers en andere stickers om deuren, ramen en overige oppervlaktes mee te beplakken. Kan je niet slagen bij de kant en klare stickers, dan kan je er ook voor kiezen om zelf een sticker te ontwerpen. Je kan gebruik maken van het online ontwerpprogramma. Hierin kan je zelf de kleuren, teksten en afbeeldingen kiezen. Het enige waar je rekening mee moet houden is, dat de Frosted oftewel matglas folie, alleen geschikt is voor glazen puien. Verder zijn de mogelijkheden legio. Het spreekt voor zich dat bij een deursticker op hout de plakkant aan de achterzijde zit. Een sticker op glas kan zowel aan de voor- als de achterzijde een lijmlaag hebben. Het ligt er maar net aan, of je de sticker aan de binnen- of buitenkant wilt plakken. De stickers zijn in ieder geval bestand tegen weersinvloeden en duurzaam. Je kunt er nog jaren plezier van hebben.