Alle zelfinktende stempels

Alle zelfinktende stempels

Zelfinktende stempels bestellen met tekst & logo

Zelfinktende stempels bestellen met tekst en/of logo. Hieronder vindt u een keuze uit onze grote collectie zelfinktende stempels. De Printer/Printy is een kunststof model met een ingebouwd inktkussen. De Classic/eXpert/Professional stempels zijn robuuste stempels voor veelvuldig gebruik. Al deze stempels hebben een ingebouwd stempelkussen dat gemakkelijk vervangen kan worden. De EOS stempel is een uitzondering. Bij deze stempel zit de inkt in het stempelplaatje. De EOS stempel gaat ca. 20.000 afdrukken mee. Deze stempel is geschikt voor kantoorgebruik. Heeft u zelfinktende stempels nodig in de werkplaats dan raden wij u de Classic/eXpert of de Professional aan.

Zelfinktende stempel

Zoekt u een zelfinktende stempel? De stempels hierboven afgebeeld gaan heel lang mee. U kunt online d.m.v. onze handige creator zelf uw afdruk ontwerpen. Dat kan met alleen tekst of alleen een logo/afbeelding, maar ook met tekst en afbeelding. U kunt tevens kiezen uit allerlei verschillende kleuren inktkussentjes.

 

Inktkussen vervangen

Is de inkt van uw zelfinktende stempel op of gaat u het stempelplaatje vervangen? Uw stempel gaat heel lang mee dus kan het zijn dan u het inktkussentje moet vervangen. Ook bij wijziging van het tekstplaatje moet dit gebeuren. De oude tekst staat ingesleten op het oude inktkussen en het nieuwe plaatje raakt dan niet overal de inkt. Daarom moet u het kussentje altijd vervangen bij een nieuw stempelplaatje. Vervangen gaat heel gemakkelijk.

 

Stempelplaatje vervangen

Heeft u al een zelfinktende stempel in gebruik maar klopt de tekst op het stempelplaatje niet meer? Dan kunt u voor uw stempel ook een nieuw stempelplaatje bestellen. Kijk dan even in het linkermenu naar "stempelplaatjes". Zo recyclet u uw stempel. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee :). Vergeet niet dan tegelijkertijd het inktkussentje te vervangen. Waarom lees u hierboven.