Losse stempelplaatjes / tekstplaatjes

Nieuwe stempelplaatjes maken voor zelf inktende stempels

Zelf inktende stempels bestaan uit een montuur, een inktkussentje en een stempelplaatje. Indien de gegevens op de stempel niet meer kloppen kunt u het stempelplaatje laten vervangen. Dit spaart kosten en is beter voor het milieu dan een geheel nieuwe stempel. Vergeet niet ook het inktkussentje meteen te vervangen.

Gemakkelijk zelf te verwisselen Vervang ook het inktkussentje Online ontwerpen en/of upload je eigen ontwerp

Losse stempelplaatjes / tekstplaatjes

Nieuwe stempelplaatjes maken voor zelf inktende stempels

Zelf inktende stempels bestaan uit een montuur, een inktkussentje en een stempelplaatje. Indien de gegevens op de stempel niet meer kloppen kunt u het stempelplaatje laten vervangen. Dit spaart kosten en is beter voor het milieu dan een geheel nieuwe stempel. Vergeet niet ook het inktkussentje meteen te vervangen.

Gemakkelijk zelf te verwisselen Vervang ook het inktkussentje Online ontwerpen en/of upload je eigen ontwerp

Nieuw stempelrubber

Op een bedrijfs- of kantoorstempel staan vaak gegevens zoals de bedrijfsnaam en het vestigingsadres of de handtekening van een leidinggevende. Deze stempels worden vaak jarenlang gebruikt, meestal om belangrijke correspondentie te ondertekenen. Toch kan het gebeuren dat de gegevens op het stempelrubber niet meer kloppen. Het is zonde om dan de hele stempel weg te moeten gooien. Met een nieuw stempelplaatje waarop een andere tekst of afbeelding is afgebeeld kunt u de originele stempel weer jarenlang gebruiken.

 

Vervanging stempelplaatje voordelig en duurzaam

Heeft u al een bestaande zelf inktende stempel waarvan het stempelrubber niet meer de juiste gegevens bevat? U kunt natuurlijke een hele nieuwe stempel bestellen, maar gunstiger is om alleen het tekstplaatje te vernieuwen. Doe dit natuurlijk alleen als uw stempelmontuur nog helemaal intact is. Tekstplaatjes kunnen heel gemakkelijk vervangen worden. Hierboven staan de verschillende merken en de daarbij passende stempelplaatjes.

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom vervanging van het stempelplaatje een betere keuze is dan de aanschaf van een hele nieuwe stempel. Ten eerste zijn dat de kosten. Een complete stempel kopen kan een hele investering zijn, terwijl de aanschaf van een stempelrubber of tekstplaatje vele malen goedkoper is. De tweede, maar niet minder belangrijke, reden is het milieu. Waarom zou u de stempel in zijn geheel weggooien terwijl deze, op het stempelrubber na, nog helemaal voldoet? Door alleen het stempelrubber te vervangen, werkt u mee aan een schonere leefomgeving en duurzame producten. Omdat wij van Kantoorstempels graag ons steentje bijdragen aan het streven naar een klimaatneutrale wereld, waren wij een van de eerste bedrijven die losse onderdelen voor stempels aanbood. En met succes, want steeds meer consumenten zijn zich ervan bewust dat onderdelen vervangen in plaats van het gehele product vernieuwen, beter voor het milieu is.

 

Voor elke stempelmerk een nieuw stempelplaatje

Voor vrijwel elke stempel met stempelrubber hebben wij een bijpassend tekstplaatje. Let u dus goed op het stempelmontuur waarvan u het plaatje wilt vervangen. Deze moet natuurlijk van hetzelfde merk en model zijn en dezelfde grootte hebben. Wij hebben in het assortiment honderden stempelplaten van de merken Colop, Trodat en Alpo. Klik op het merk van uw keuze en kies vervolgens het juiste formaat en model. Voor de nieuwe tekstplaat kunt u met het gratis online ontwerpprogramma een heel nieuw ontwerp maken, passend bij de huidige situatie van uw bedrijf. Verander het logo of kies voor een hele nieuwe afbeelding van uw bedrijfspand, wijzig adresgegevens of telefoonnummers. Natuurlijk plaatst u de bestelling pas wanneer u voor honderd procent tevreden bent over het ontwerp. Iedere opdracht die vóór 15.00 uur bij ons binnen is wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.

 

Vervangen tekstplaat

U ontvangt de nieuwe stempelplaat met stevig dubbelzijdig kleefband. Vergrendel eerst het mechanisme met de knoppen of schuiven. Verwijder de ouder tekstplaat. Haal het bovenste laagje van de kleefband eraf en bevestig het plaatje stevig op de stempel. Ontgrendel de stempel door deze stevig naar beneden te duwen.

 

Schaf ook een nieuw reserve inktkussentje aan.

Bij een nieuw tekstrubber moet ook het inktkussentje vervangen worden. Als het stempelrubber met de tekst van de stempel vervangen moet worden, moet automatisch ook het bestaande inktkussentje vervangen worden. De reden hiervan is dat het oude kussentje ingedeukt kan zijn waar de oude tekst stond, waardoor de tekst van het nieuwe stempelrubber niet overal goed en egaal beïnkt wordt. Wanneer u beide producten opnieuw aanschaft is uw stempel zo weer als nieuw. Vooral de merken Colop en Trodat zijn absolute topmerken waarvan de monturen heel lang meegaan.

 

Duurzaam

Vanzelfsprekend ben u goedkoper uit met de aanschaf van alleen een nieuw stempelplaatje en inktkussentje dan wanneer u een complete stempel opnieuw moet aanschaffen. Dat is echter niet het enige voordeel! Ondanks dat de meeste stempels CO2 neutraal zijn, is het toch duurzamer en beter voor het milieu om slechts een deel van de stempels te vervangen in plaats van een nieuwe stempel te kopen. Kantoorstempels.nl werkt hier graag aan mee en was één van de eerste stempelfabrieken die deze mogelijkheid online is gaan aanbieden en voor het milieu dan een geheel nieuwe stempel. Vergeet niet ook het inktkussentje meteen te vervangen.