Trodat Vintage, Gelukswensen

Trodat Vintage, Gelukswensen

Ontdek de Trodat Vintage, Gelukswensen. Een stempel met een selectie van 6 diverse teksten. 

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 15 mm

15,00 Excl. btw
18,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

De Trodat Vintage, Gelukswensen is een stempel met een afdrukformaat van 45x15mm en biedt een wereld vol mogelijkheden. Kies uit een van de 6 verschillende teksten en stempel deze in het zwart, blauw of roze op je zelfgemaakte cadeau of kaart. 

Wil je nog iets extra's toevoegen? Maak dan gebruik van de zelfklevende en waterbestendige etiketten. Met deze stempelset voeg je niet alleen een persoonlijke tint toe aan je cadeau, maar maak je deze ook onvergetelijk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.