Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood

Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood

Laat je creativiteit in de vrije loop met het Trodat Vintage stempelkussen en transformeer gewone geschenken in creatieve cadeau's.

Meer informatie
5,00 Excl. btw
6,05 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Maak kennis met het Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood. Met zijn drie verschillende kleuren op één kussen biedt het een groot aan mogelijkheden voor verschillende ontwerpen. De inkt op waterbasis zorgt voor langdurige resultaten van jouw creaties. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met het Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.