Colop Printer S 220W GREEN LINE Woordstempel | Kantoorstempels.nl

Colop Printer S 220W GREEN LINE

Colop Printer S 220W met vaste teksten en tevens in milieuvriendelijke GREEN LINE uitvoering.

Meer informatie
15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Verken de Colop Printer S 220/W Green Line

Nederlandstalige Zelfinktende Stempel voor Efficiëntie en Milieubewuste Prestaties

Stel je voor dat je met één handige stempel toegang hebt tot 12 verschillende Nederlandstalige teksten zoals "AANTEKENEN," "BEVESTIGING," "CONCEPT," en "DEFINITIEF." Dit is precies wat de Colop Printer S 220/W Green Line biedt, jouw veelzijdige metgezel voor zowel zakelijke als persoonlijke stempelbehoeften.

 

Opmerkelijke Kenmerken:

  • Diverse Tekstmogelijkheden: Met een brede selectie van Nederlandstalige teksten kun je eenvoudig de juiste boodschap overbrengen, of het nu gaat om zakelijke communicatie of persoonlijke notities.
  • Scherpe en Duidelijke Afdrukken: De schrifthoogte van 4 mm garandeert altijd leesbare en professioneel ogende resultaten, ongeacht het gebruik.
  • Eco-Vriendelijk Ontwerp: De Colop Printer S 220/W Green Line wordt vervaardigd met 80% gerecycled kunststof, waardoor het niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk is. Bovendien is de productie ervan CO2-neutraal, waardoor je een positieve impact hebt op het milieu.
  • Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen kan moeiteloos worden vervangen, wat de levensduur van de stempel verlengt en kostenbesparend is.
  • Kleurkeuze: Personaliseer je stempel met verschillende beschikbare inktkleuren, zodat deze past bij je individuele stijl en voorkeuren.

 

De Colop Printer S 220/W Green Line biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar toont ook een sterke toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Kies voor een efficiënte en milieuvriendelijke stempeloplossing met deze innovatieve stempel.

Samengevat, de Colop Printer S 220/W Green Line is de ultieme keuze voor Nederlandstalige stempelbehoeften, met veelzijdigheid, duurzaamheid en ecologisch bewustzijn als leidende principes. Verbeter je productiviteit en draag bij aan een duurzamere wereld met deze opvallende stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.