Trodat Imprint 2 rood

Trodat Imprint 2 rood

De Trodat Imprint 2: Robuust, gebruiksvriendelijk, onmisbaar. Max. 5 regels.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

22,95 Excl. btw
27,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Imprint 2: Jouw Betrouwbare Stempel voor Dagelijks Stempelwerk!

In een wereld vol drukte en deadlines, biedt de Trodat Imprint 2 een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al je stempelbehoeften. Met zijn stevige constructie en gebruiksvriendelijk ontwerp staat deze stempel klaar om elke dag weer aan de slag te gaan. Hier is waarom de Trodat Imprint 2 een onmisbaar is:

Kenmerken:

Robuust en Duurzaam: Gebouwd om lang mee te gaan, zodat je op deze stempel kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Eenvoudig te Gebruiken: Dankzij het intuïtieve ontwerp kun je moeiteloos en snel stempelen, zelfs als je maar één hand vrij hebt.

Opvallend en Herkenbaar: Met zijn opvallende rode kleur is deze stempel niet te missen, waardoor je gemakkelijk jouw gemarkeerde documenten kunt identificeren.

Toepassingen:

Kantoorheld: Maak professionele documenten, markeer belangrijke informatie en onderteken papierwerk met gemak en precisie.

Thuisgebruik: Beheer je persoonlijke administratie, markeer betaalde rekeningen en personaliseer uitgaande post met jouw eigen stempel.

Creatieve Uitspattingen: Voeg een persoonlijk tintje toe aan knutselprojecten, creëer unieke kaarten of stempel je handelsmerk op al je zelfgemaakte creaties.

Met de Trodat Imprint 2 aan je zijde, wordt stempelen een moeiteloze en efficiënte taak. Wacht niet langer, bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom deze stempel een onmisbaar hulpmiddel is voor elke werkplek!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.