Stempel beëdigd vertaler

Stempel beëdigd vertaler

Stempel beëdigd vertaler voor tolken en vertalers. Hier vindt u de officiële versie, goedgekeurd door de Europese Commissie en de Nederlandse regering. De stempelafdruk moet altijd blauw zijn. Speciale vertalers stempels voor tolken en vertalers vindt u bij Kantoorstempels! Hieronder ziet u de officiële versie die is goedgekeurd door de Europese Commissie en de Nederlandse regering.

☑️ Kies het juiste type beëdigd vertaler stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw beëdigd vertaler stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw beëdigd vertaler stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempel beëdigd vertaler

Dit wordt gedaan om de vertaling een officieel karakter te geven en de opdrachtgever te laten zien dat de vertaling gedaan is door een beëdigd vertaler. Deze stempel was gebruikelijk, maar niet verplicht. In grote lijnen zag deze afdruk er hetzelfde uit in het verleden, maar iedere vertaler of tolk had zijn persoonlijke versie. Sinds kort is het gebruik van een officiële stempel beëdigd vertaler verplicht. Deze stempel beëdigd vertaler moet voldoen aan de nieuwe Europese richtlijnen. De Minister van Justitie heeft de specificaties van deze richtlijnen bekendgemaakt. Uiteraard mag deze stempel alleen gebruikt worden door vertalers die beëdigd zijn en ingeschreven staan in het Register Beëdigd Tolken en Vertalers.

 

De richtlijnen voor de stempel beëdigd vertaler zijn als volgt:

  • De afdruk van de stempel moet cirkelvormig zijn, met een doorsnede van 40 mm
  • In het midden moet het Rijkswapen met schild en kroon staan
  • Op de bovenrand moet de titulatuur, de voorletters en de volledige achternaam van de beëdigd vertaler worden vermeld
  • Op de onderrand moet ‘beëdigd vertaler’ of ‘beëdigd vertaalster’ staan, net als het WBTV nummer waaronder de vertaler is geregistreerd
  • De vertaler moet gebruik maken van blauwe inkt

Stempel beëdigd vertaler met houten montuur of zelfinktend

Kantoorstempels.nl heeft een keuze uit diverse beëdigd vertaler stempels. Het ontwerp is in alle gevallen hetzelfde en deze hebben wij kant en klaar voor u in onze online ontwerpmodule. Het enige wat je nog moet doen is je naam en WBTV nummer aanpassen en de stempel kan besteld worden!

Kijk op onze website bij beëdigd vertalersstempels en bestel je persoonlijke stempel. Onze levertijd is slechts één werkdag.