Sjablonen

Eigen sjabloon maken
Online sjablonen bestellen? Dat is mogelijk bij Kantoorstempels.nl. Kies een sjabloon uit met het juiste formaat. Ontwerp vervolgens uw sjabloon gemakkelijk online met behulp van onze creator of kies een standaard set uit. Maak tenslotte een keuze tussen sjabloneer-inkt of spuitkrijt, afhankelijk van uw toepassing. Let op dat u bij het ontwerpen minstens 1 à 2 cm van de rand wegblijft. 

Tijdelijke reclame uitingen Tijdelijke markeringen Sjabloon steeds weer bruikbaar

Sjablonen

Eigen sjabloon maken
Online sjablonen bestellen? Dat is mogelijk bij Kantoorstempels.nl. Kies een sjabloon uit met het juiste formaat. Ontwerp vervolgens uw sjabloon gemakkelijk online met behulp van onze creator of kies een standaard set uit. Maak tenslotte een keuze tussen sjabloneer-inkt of spuitkrijt, afhankelijk van uw toepassing. Let op dat u bij het ontwerpen minstens 1 à 2 cm van de rand wegblijft. 

Tijdelijke reclame uitingen Tijdelijke markeringen Sjabloon steeds weer bruikbaar

Sjabloon laten maken

Bij Kantoorstempels.nl worden uw sjablonen voor kantoor, magazijn of werkplaats vakkundig gemaakt. Ontdek hoe u, in combinatie met onze speciale Kortho inkt (wit of zwart), vloeibaar krijt en een inktroller, snel en eenvoudig het gewenste patroon of ontwerp kunt realiseren. Gebruik verschillende sjabloon-mallen voor de verschillende kantoorruimtes zoals werkplekken, toiletten en kantines, of gebruik één mal met de bedrijfsnaam op verschillende plekken binnen een gebouw.
 

Sjablonen van Mylar

Onze sjablonen zijn gemaakt van Mylar. Dit materiaal is heel sterk, maar ook dun, flexibel én goed te reinigen. U maakt het gewoon schoon met een natte doek en eventueel terpentine. Het enige wat u vooral niet moet doen, is met een mesje de mal bewerken. Dan scheurt materiaal en kunt u geen mooie en scherpe afdrukken meer maken. 

Herbruikbaar materiaal

Met een handdoek en strijkbout strijkt u de mal gemakkelijk weer glad of buigt u het in een andere vorm. Door een goed doordacht ontwerp te maken, heeft u erg lang plezier van uw sjabloon! U kunt de mal namelijk vele malen opnieuw gebruiken, tot wel duizend keer! 

 

Sjablonen gebruiken als marketingtool

Er zijn tal van manieren om uw bedrijf goed op de kaart te zetten. Een doeltreffende manier om uw zaak te onderscheiden van de rest is het inzetten van sjablonen. Met een goed ontwerp op een sjabloon heeft u een sterke marketingtool in handen. Met een verf- of spuitsjabloon sjabloneert u gemakkelijk zelf de houten muren, vloeren en deuren van uw bedrijfspand.
 

Tijdelijke boodschap markeren

Gebruik krijtspray en een sjabloon tijdens een festival, een eenmalige voordeelactie of als uitnodiging voor de opening of een jubileum van de zaak. Krijtspray is tijdelijk en je logo, tekst of afbeelding verdwijnt weer na een paar regenbuien.

 

Sjabloon voor kist, pallet of krat

Sjablonen zijn veelzijdig te gebruiken voor zakelijke of privé doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld stempels nodig voor de verpakkingsindustrie? Dan zijn sjablonen een goede keuze. Kisten en pallets kunnen worden gestempeld met behulp van inkt en een verfsjabloon of spuitsjabloon. Hiermee kunt u heel duidelijk het ISPM keurmerk sjabloneren op uw verpakkingsmateriaal. Met ons online ontwerpprogramma uploadt u vanuit uw pc of tablet dit keurmerk, waarna u deze eenvoudig op maat kunt aanpassen.
 

Sjablonen accessoires: inkt, krijt en verfrollers

Heeft u besloten een sjabloon te laten maken en wilt u de sjabloon bestellen, vergeet dan niet om ook de verfbenodigdheden bij de sjabloon te kopen. Hiermee kunt u in een handomdraai verpakkingen en oppervlakten vakkundig zelf sjabloneren. In ons assortiment vindt u verschillende inkten, krijt en verfrollers om bij uw sjabloon te kopen.

Kortho Oneshot. Met de Oneshot verfroller bewerkt u de mallen zonder te hoeven knoeien met losse inkt. Deze roller heeft geen inktkussen maar een kant-en-klaar inktpatroon. De patronen zijn verkrijgbaar in wit, blauw of zwarte inkt. Lees hier meer over Kortho Oneshot

Kortho Roll-it-on. Bij de Roll-it-on verfroller doopt u de verf in een inktkussen. Hiermee kunt u tot wel 300 afdrukken maken. De Microcel rubberen rol droogt niet uit en daarom altijd klaar voor gebruik. Wilt u vaak stempelen, dan is het verstandig om een fles met sjabloneer inkt mee te bestellen. Zo hoeft u nooit te wachten voor u weer verder kunt met sjabloneren.

Tenslotte kunt u ook sjabloneren met vloeibaar krijt. Dit wordt vaak gebruikt om een terrein te markeren of bijvoorbeeld om op houten wanden de looprichting aan te geven.
Onze lijmspray voor sjablonen is een speciale spray die wordt gebruikt om sjablonen op hun plaats te houden.

 

Sjabloon bestellen bij Kantoorstempels.nl

Bij Kantoorstempels.nl heeft u keuze uit een groot aantal verschillende sjablonen, waarbij u eventueel zelf een afbeelding of tekst kunt uploaden. Houd er rekening mee dat het lettertype dat gebruikt wordt bij sjablonen op maat altijd "Stencil" is. Bij dit lettertype blijven de letters na het stansen aan elkaar zitten. Wilt u een sjabloon in het Cargo lettertype dan kiest u een standaard letterset, cijferset of tekenset uit.
 

Proefdruk en snelle levering

Na het ontwerpen kunt u een proefdruk bekijken. Bent u tevreden, dan bestelt u de sjabloon (of sjablonen). Vervolgens zorgen onze vakkundige medewerkers ervoor dat uw ontwerp haarscherp wordt uitgesneden. De levertijd van op maat gemaakte sjablonen is slechts één werkdag. 
 

Ontwerp op maat

Vindt u het lastig om zelf een sjabloon te ontwerpen, dan kunt u het ontwerp van de sjabloon laten maken door een van onze medewerkers. Neem in dat geval even contact met ons op, wij helpen u graag!