Pre-inked EOS 40

EOS 40

EOS 40. Voor handtekening en of tekst. Stempelinkt zit in de stempelplaat. Voor 20.000 afdrukken.

Meer informatie
45,05 Excl. btw
54,51 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Levertijd EOS stempels 1 à 2 werkdagen
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Stempels pre-inked eos 40

EOS 40. Speciaal voor gebruik op kantoor. Mooi formaat voor een handtekening of n.a.w. gegevens. Deze stempel bevat genoeg inkt voor ca. 20.000 hoogwaardige afdrukken. De inkt is redelijk sneldrogend en dus geschikt voor op glad papier. Watervaste inkt. Eenvoudig zelf navulbaar. Losse flesjes navulinkt zijn te bestellen via deze site. Het afdekkapje aan de onderzijde van de stempel is ter bescherming en tegen stof. Gemakkelijk in gebruik en nagenoeg geluidloos bij het afstempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.