Hobbystempels Handgemaakt 

Maak je eigen hobbystempel "handgemaakt" of "handmade" voor op de achterzijde van je zelf gemaakte kaart. Als je kijkt bij de verschillende modellen handgemaakt stempels dan zie je dat wij al diverse ontwerpjes voor je gemaakt hebben. (Vroeger verkochten wij deze stempels onder de naam www.destempelmakers.nl). Je hoeft alleen nog maar je naam in te vullen of die van een vriendin als je de stempel cadeau wilt geven. Als je zelf een ontwerp hebt dan kan je bij "meest voorkomende stempels" zoeken naar de juiste stempel en daar zelf je ontwerp uploaden of maken.
 

Zelfinktende stempels of een handstempel

Al onze zelfinktende hobbystempels hebben inkt op waterbasis. Daar kan je op gewoon papier of karton mee stempelen maar niet op echte gladde oppervlakten zoals glimmend papier of karton. Wel zijn dit vaak handige stempels om mee te nemen.Neem nou bijvoorbeeld de Pocket Stamp of zakstempel. Dit model heeft het formaat van een geheugenstick of lipstick en is dus erg handig om mee te nemen naar een workshop. De niet zelfinktende hobby handstempel is echter met iedere stempelinkt te gebruiken. Of je nu met gewone inkt of sneldrogende inkt wilt stempelen. Ook met andere kleuren is dus geen probleem. Heb je een hele gladde papiersoort dan gebruik je gewoon kaldeidocolor of StazOn inkt.
 

stazon inktkussen hobbystempels Handmade hobby stempels

Handgemaakt hobbystempel ook origineel als cadeau

Natuurlijk is het een origineel en persoonlijk cadeau om aan een stempel-of scrapbook vriendin te geven. Met zo'n handgemaakt of handmade stempel kan iedereen zien wie de kaart gemaakt heeft.