Doe het zelf Printer 30/1

Colop Printer 30/1 Doe het zelf

Colop Printer 30/1, 5 regels. Incl. 1 letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

20,59 Excl. btw
24,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 30/1

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf, een handige stempeloplossing waarmee u de volledige controle heeft over uw stempelteksten. Deze set bevat losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte, waarmee u moeiteloos uw eigen stempelteksten kunt samenstellen en aanpassen, zo vaak als nodig is.

Deze Doe Het Zelf set is perfect voor het creëren van stempels met maximaal 5 regels tekst, waardoor het ideaal is voor situaties waarin u regelmatig van tekst moet veranderen. Dankzij het gebruiksgemak kunt u snel en eenvoudig inspelen op veranderende behoeften.

Wat deze Doe-het-zelf stempelset onderscheidt, is het grote indexvenster, waardoor uw volledige tekst altijd zichtbaar blijft. De combinatie van losse letters en cijfers met het geribbelde profiel op de DIY stempel maakt het creëren van gepersonaliseerde naam- en adresstempels, evenals stempels met wisselende teksten, bijzonder efficiënt en nauwkeurig.

We willen u erop attenderen dat deze Doe-het-zelf set geen logo's ondersteunt. Voor logo stempels raden we aan om naar de Colop zelfinktende stempels te kijken.

Met de Colop Printer 30/1SET ontvangt u een complete letter- en cijferset met individuele lettertjes van 3.5 mm hoogte. Hiermee bent u verzekerd van heldere en professionele afdrukken met een maximaal formaat van 47 x 18 mm.

Handzaam, functioneel en met onbeperkte creatieve mogelijkheden - de Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf biedt u de vrijheid om uw stempelteksten aan te passen en te personaliseren, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor thuis, op kantoor en bij creatieve projecten.

De Colop Printer 30/1SET is vergelijkbaar met de Trodat Typo 4912 en staat garant voor een betrouwbare en hoogwaardige Doe-het-zelf stempeloplossing die aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.