Doe-het-zelf sets

Doe-het-zelf-stempel met eigen losse letters

Zelf stempels maken was nog nooit zo makkelijk. Deze stempels bevatten losse letters die je kunt wisselen, zodat de stempel meerdere tekstboodschappen kan printen. Zo kan iedereen zelf stempels maken.

 1. Doe het zelf sets
  Doe het zelf stempel 2360

  Classic 2360 datum en 4 regels. Twee letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set 3.5 mm.

  57,00 Excl. btw 68,97 Incl. btw
 2. Doe het zelf Printer S 260
  Doe het zelf Printer S 260

  Datumstempel Colop S260, 4 regels. Inclusief 1 letter/cijferset met een letterhoogte van 4.0 mm.

  28,25 Excl. btw 34,18 Incl. btw
 3. DIY Stamp Mouse 30/1
  DIY Stamp Mouse 30/1

  Stamp Mouse 30/1, 5 regels. Incl. 1 letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

  17,18 Excl. btw 20,79 Incl. btw
 4. DIY Stamp Mouse 20/1
  DIY Stamp Mouse 20/1

  Stamp Mouse 20/1, 4 regels. Incl. 1 letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

  16,76 Excl. btw 20,28 Incl. btw
 5. Doe het zelf Printer 20/1
  Colop Printer 20/1 Doe het zelf

  Colop Printer 20/1, 4 regels. Incl. 1 letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 38 x 14mm

  16,75 Excl. btw 20,27 Incl. btw
 6. Doe het zelf Pocket Stamp 20/1
  Colop Pocket Stamp 20/1 Doe het zelf

  Pocket Stamp 20/1, 4 regels. Incl. 1 letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 38 x 14mm

  17,00 Excl. btw 20,57 Incl. btw
 7. Doe het zelf Printer 30/1
  Colop Printer 30/1 Doe het zelf

  Colop Printer 30/1, 5 regels. Incl. 1 letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 47 x 18mm

  18,85 Excl. btw 22,81 Incl. btw
 8. Doe het zelf Printer 30/2
  Colop Printer 30/2 Doe het zelf

  Colop Printer 30/2,5 regels. Incl. 2 letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 47 x 18mm

  28,70 Excl. btw 34,73 Incl. btw
 9. Doe het zelf Printer 40/2
  Colop Printer 40/2 Doe het zelf

  Colop Printer 40/2, 6 regels. Incl. 2 letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 59 x 23mm

  29,70 Excl. btw 35,94 Incl. btw
 10. Doe het zelf Printer 50/2
  Colop Printer 50/2 Doe het zelf

  Colop Printer 50/2. 8 regels. Incl. 2 letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 69 x 30mm

  31,20 Excl. btw 37,75 Incl. btw
 11. Colop Printer 20 Textiel stempel

  24,00 Excl. btw 29,04 Incl. btw
 12. Combi Logo Set TS 25
  Combi Logo Set TS 25

  Los Typenset letterhoogte 2.5 mm voor de Doe-Het-Zelf stempels van Colop. Altijd handig!

  9,30 Excl. btw 11,25 Incl. btw
 13. Alpha-numeric Set TS 30
  Alpha Numeric Type set TS 30

  Los Typenset alfabetisch en numeriek letterhoogte 3.0 mm voor de Colop Doe-Het-Zelf stempels.

  9,30 Excl. btw 11,25 Incl. btw
 14. Combi Logo Set TS 35
  Combi Logo Set TS 35

  Los Typenset letterhoogte 3.5 mm voor de Doe-Het-Zelf stempels van Colop. Altijd handig!

  9,30 Excl. btw 11,25 Incl. btw
 15. Alpha-numeric Set TS 40
  Alpha Numeric Type set TS 40

  Los Typenset alfabetisch en numeriek letterhoogte 4.0 mm voor de Colop Doe-Het-Zelf stempels.

  9,30 Excl. btw 11,25 Incl. btw

Doe-het-zelf sets

Doe-het-zelf-stempel met eigen losse letters

Zelf stempels maken was nog nooit zo makkelijk. Deze stempels bevatten losse letters die je kunt wisselen, zodat de stempel meerdere tekstboodschappen kan printen. Zo kan iedereen zelf stempels maken.

Letter stempels

Bij Kantoorstempels.nl kunt u stempels kopen in alle vormen en maten, maar als u op zoek bent naar stempels voor uw zaak, zijn lettertempels zonder twijfel de beste keuze. Ontdek hieronder waarom stempels met losse letters en cijfers ook voor u een aanwinst zijn en kom meer te weten over de verschillende soorten! 

 

Stempelset met letters: een nuttige tool voor uw zaak

Eén van de veelzijdigste stempels die u kunt kopen is een stempel met het alfabet. Hiermee kunt u eenvoudig brieven, notities, enveloppes en andere papieren bestempelen. Een stempelset met letters is de beste keuze als u op zoek bent naar een flexibele stempel die u een lange tijd kunt gebruiken. 

Doordat u zelf kiest welke letters en cijfers u instelt en u deze éénvoudig wanneer u maar wil kunt veranderen, bespaart u heel wat geld. In plaats dat u bij elke vernieuwing een nieuwe stempel moet kopen, kunt u nu gewoon uw letter stempel setgebruiken en hiervan de letters en cijfers vervangen.

Doordat u voor al uw teksten slechts één doe-het-zelf stempel nodig heeft, spaart u ook heel wat plaats uit. En dat komt vast goed van pas, want zo blijft uw bureau ordelijk! Zoals u dus ziet zijn Alfabet stempels een aanwinst voor elk bedrijf. Het bedrukken van uw adres, bedrijfsnaam, de datum, kortom het stempelen van letters en cijfers is nu eenvoudiger en leuker dan ooit! 

 

Zelf stempels maken met de stempelletters

Ook voor creatieve doeleinden komen letter stempels van pas. Met een letter stempel kunt u namelijk eenvoudig grappige teksten op zelfgemaakte kaartjes stempelen. Of wat dacht u van het bestempelen van uw fotoboek met een unieke tekst? Het bestempelen van doosjes kan natuurlijk ook. Gebruik uw fantasie en u zult zien dat er heel wat mogelijk is met een doe-het-zelf stempel! 

 

Do It Yourself stempel

Voor veel hobbyisten maken wij stempelen weer aantrekkelijk door speciale doe het zelf tekst stempels te leveren. Een leuk DIY (Do It Yourself) project binnenkort? Probeer eens een gepersonaliseerde, zelf ontworpen naamstempel. Heeft u al eens gedacht aan een stempel om uw tekst op zelfgemaakte visitekaartjes achter te laten? Weet u al welk ontwerp u gaat gebruiken? Zo niet, geen probleem! Met deze doe-het-zelf-stempels kunt u zo vaak als u wilt wisselen van tekst en boodschap op uw stempel, zodat u flexibel bent en lekker zelf aan de slag kunt gaan met stempelen.

 

Verschillende soorten stempels alfabet

Op zoek naar een doe-het-zelf stempel met losse letters? Dan zult u de keuze hebben uit heel wat modellen en formaten. Letterstempels met groot formaat zijn ideaal als u veel plaats voor tekst nodig heeft voor bijvoorbeeld het stempelen van een slogan of adres, maar er zijn ook kleinere formaten van letter stempels die beter in de hand liggen en makkelijker zijn om overal mee te nemen. Hieronder krijgt u een beter zicht op ons assortiment van alfabetstempels! 

 

Textielstempel doe-het-zelf

Hoewel de meeste letterstempels gebruikt worden voor het letter stempelen op papier of karton, hebben wij in ons assortiment ook een textiel stempel met letters. Dit is dan een stempel met letters en cijfers die specifiek bedoeld is voor stempelletters op kleding of andere textielproducten. Dit kan handig zijn voor creatieve doeleinden. Denk daarbij aan het stempelen van letters op een zelfgemaakte handtas, een etui. Maar ook bijvoorbeeld aan het stempelen van letters op een T-shirt of een broek. Deze textiel alfabet stempels zijn uiteraard voorzien van een speciale textielinkt.

Niet alleen voor creatieve doeleinden is het stempelen van letters op textiel handig. U kunt bijvoorbeeld ook letters stempelen op het label van de jas van uw kind, zodat hij/zij deze nooit meer kwijt raakt. Of denk aan het letter stempelen van zijn/haar schooltas, sjaal, muts, enzovoort. U kunt natuurlijk ook letters stempelen op uw eigen bezit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw koffer of rugzak. Maar ook voor oma of opa in het verzorgingstehuis is de letter stempel een ideaal tool.

Voor professionele doeleinden is een textiel stempelset met alfabet ook een goede optie. U kunt uw producten op een originele manier van merknaam of slogan voorzien of u kunt de stempelset met letters gebruiken om meer persoonlijkheid aan uw producten toe te voegen. Voor dit soort doeleinden adviseren wij de Telos stempel.

 

Pocketstempel doe-het-zelf

Bent u eerder op zoek naar een kleine letter stempel? Dan is het een goed idee om een pocketstempel te kopen. Deze alfabet stempel neemt u door zijn compact formaat eenvoudig overal mee. Dat is vooral een groot voordeel als u vaak op verplaatsing werkt. Zo kunt u altijd en overal uw stempelset met alfabet gebruiken. 

Er zijn verschillende modellen van compacte letter stempels waaruit u kunt kiezen. De stempels verschillen voornamelijk in de hoeveelheid tekstregels en in letterhoogte. Wanneer u op zoek gaat naar de meest geschikte compacte stempelset met letters, is het dus verstandig om hier rekening mee te houden!

 

Zelf stempels maken XL

Heeft u liever een letterstempel met groot formaat? Geen probleem, want ook dit vindt u terug in ons assortiment! Wij hebben zelfs extra grote stempelsets met alfabet. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een stempel met letters met 4 regels, maar ook met 5, 6 of zelfs 8 regels. Een grote stempelset met het alfabet is vooral erg handig als u de set wilt gebruiken voor het bedrukken van meerdere gegevens in één keer. Zoals bijvoorbeeld uw adres, uw telefoonnummer, uw bedrijfsnaam, enzovoort. 

 

Stempels alfabet van letters wisselen

Wanneer u een letterstempel wilt kopen, vraagt u zich waarschijnlijk af of het vervangen van stempel letters wel eenvoudig is. Gelukkig hoeft u hier niet van wakker te liggen, want stempel letters wisselen is kinderspel! De werkwijze kan wel enigszins afhankelijk zijn van het model, maar over het algemeen gebeurt het op een gelijkaardige manier. Hieronder geven we u een handig stappenplan voor het vervangen van uw letters voor de stempel!

 

Stappenplan letters vervangen

 • Stap 1: Druk de stempel naar beneden en zorg ervoor dat hij geblokkeerd is (hiervoor is er een schuifje).

   
 • Stap 2: Voeg de gewenste tekst met een pincet op het plaatje. Let op: het is belangrijk dat u dit in spiegelbeeld doet! 

   
 • Stap 3: Ontgrendel de stempel opnieuw 

   
 • Stap 4: Druk de stempel nogmaals naar beneden en plaats er een stempelkussen in

   

Alfabet stempel kopen bij Kantoorstempels.nl

Wilt u graag een doe-het-zelf stempel met letters kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij Kantoorstempels.nl zit u écht goed. U kunt hier namelijk genieten van heel wat voordelen. Alfabet stempels uit onze webshop zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook erg scherp geprijsd. Bovendien heeft u de keuze uit heel wat stempel sets. Dat wil zeggen dat de kans groot is, dat u dé perfecte stempel met letters en cijfers terugvindt in ons assortiment. 

Een ander groot voordeel van letterstempels kopen bij Kantoorstempels.nl, is dat u steeds bij ons terecht kunt met al uw vragen. Als experts in stempels en andere kantoorbenodigdheden kunnen wij u de hulp verlenen die u nodig heeft. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies op maat over de beste stempel met alfabet in uw situatie. Twijfel dus niet langer en ontdek ons uitgebreid assortiment van stempels met alfabet. Zo maakt u het zichzelf heel wat makkelijker en aangenamer!