Pocket Stamp 30 Plus, zwart

Pocketstamp Plus 30 Zwart

Pocket Stamp 30 Plus - Zwart. Ontwerp hier zelf uw trendy zakstempel voor onderweg.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

26,50 Excl. btw
32,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Draagbare Stempel: Pocketstamp Plus 30 Zwart

Ontdek de veelzijdige en handige Pocketstamp Plus 30 Zwart, een compacte en stijlvolle stempel die moeiteloos in uw zak of tas past. Met zijn stevige zwarte omlijsting en geavanceerde eigenschappen, is deze stempel de perfecte metgezel voor onderweg. Vereenvoudig het stempelen van belangrijke berichten, contactgegevens en persoonlijke notities, waar u zich ook bevindt.

 

Product Informatie:

 • Maximale Afdruk Afmeting: Geniet van opvallende afdrukken met het royale formaat van 47x18 mm.
 • Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen bevat hoogwaardige inkt op waterbasis, speciaal geschikt voor standaard (niet glad) papier. Hiermee krijgt u duurzame en scherpe afdrukken zonder geklieder.
 • Eenvoudige Bediening: De Pocketstamp Plus 30 Zwart biedt moeiteloze bediening met een soepel en handig mechanisme. Met een enkele handeling is hij klaar om te stempelen.
 • Tot 5 Regelteksten: Laat uw creativiteit de vrije loop met ondersteuning voor maximaal 5 regels tekst.
 • Stijlvol Design: Het zwarte frame voegt een vleugje elegantie toe aan uw stempel, terwijl het compacte ontwerp ervoor zorgt dat u het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

 

Toepassingen:

 • Professionele Correspondentie: Geef een persoonlijke en professionele touch aan uw zakelijke communicatie door brieven, facturen en contracten te voorzien van een unieke stempelafdruk.
 • Netwerkevenementen: Maak indruk tijdens netwerkevenementen door snel en moeiteloos uw contactgegevens te delen met een gepersonaliseerde stempelafdruk.
 • Efficiënte Administratie: Vereenvoudig uw administratieve taken met duidelijke stempelafdrukken op belangrijke documenten en notities.
 • Identificatie en Beheer: Markeer uw persoonlijke eigendommen voor gemakkelijke identificatie en beheer met behulp van de stempel.
 • Geocaching Avonturen: Voeg een speelse en memorabele dimensie toe aan uw geocaching avonturen door uw stempelafdruk achter te laten in logboeken.

 

Investeer vandaag nog in de Pocketstamp Plus 30 Zwart en ervaar de vrijheid van draagbare stempelkracht die aan al uw behoeften voldoet, waar u ook gaat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.