Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempels laten maken met tekst, logo, datum en meer? Dat kan heel gemakkelijk online bij Kantoorstempels.nl! Klik op de stempel van uw keuze en start met het maken van uw eigen stempel. Een bestand of logo uploaden is ook een van de mogelijkheden. Kortom, bekijk onderstaande categorieën en ontdek het uitgebreide assortiment!

Voor diverse toepassingen Tekst en/of datumstempels Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempels laten maken met tekst, logo, datum en meer? Dat kan heel gemakkelijk online bij Kantoorstempels.nl! Klik op de stempel van uw keuze en start met het maken van uw eigen stempel. Een bestand of logo uploaden is ook een van de mogelijkheden. Kortom, bekijk onderstaande categorieën en ontdek het uitgebreide assortiment!

Voor diverse toepassingen Tekst en/of datumstempels Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

Eigen stempel maken en online bestellen

Ontwerp nu online uw gepersonaliseerde stempels met behulp van onze creator. U maakt eenvoudig uw eigen stempel met logo, in combinatie met een doordraaibare datum (datumstempel) en/of eigen tekst. Bijna alles is mogelijk! Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld gemakkelijk een stempel maken met een eigen bedrijfslogo erop. 

U bestelt de stempel(s) rechtstreeks bij ons en wij maken deze in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij de bestelling vrijwel altijd binnen één werkdag versturen (mits voor 15:00 uur besteld).
 

Stempels voor elke branche

U kunt ook kiezen uit onze branche-gerichte producten. Zo hebben we speciale horeca 18+ stempels en producten gemaakt voor bijvoorbeeld apotheken, ziekenhuizen, deurwaarders, accountants, vertalers, garages of de verpakkingsindustrie (o.a. dunnage stempels). Een standaard stempelontwerp kunt u aanpassen aan uw eigen gegevens. 

Heeft u zelf al een scherp ontwerp in zwart/wit met een resolutie van minimaal 600 dpi? Dan kunt u dit bestand natuurlijk ook direct uploaden. 

 

Stempel laten maken bij Kantoorstempels.nl

Stempels laten maken doet u bij de stempelfabriek Kantoorstempels.nl. Wanneer u bij ons bestelt, biedt PostNL uw pakketje in de meeste gevallen de volgende dag al bij u aan. Of uw bedrijf nu in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Oosterhout, Houten, Enschede of Groningen is gevestigd, onze levertijd is in 99% van de gevallen slechts één werkdag, mits u voor 15.00 uur bestelt. Mocht u nog vragen of hulp bij het ontwerpen nodig hebben, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Zelfs in de avonduren of in het weekend zijn we telefonisch beschikbaar voor vragen. 
 

Online ontwerptool 

Om het mooiste ontwerp te maken voor uw stempel kunt u gebruik maken van de online ontwerptool. Hier kunt u het ontwerp zo maken dat het volledig aan uw wensen voldoet. Een logo voor de stempel kunt u gemakkelijk online uploaden door op 'ontwerp uploaden' te klikken.

Enkele tips voor een goed resultaat:

  • Twee lijntjes die vrij dicht naast elkaar liggen kunnen snel in elkaar overlopen. Dat geeft geen mooi resultaat.
  • Daarnaast moet het bestand dat u uploadt zwart/wit zijn.
  • Het is het beste als dit document een minimale resolutie heeft van 600 dpi anders kan het resultaat tegenvallen.

Een logostempel hoeft niet alleen te bestaan uit een logo. U kunt natuurlijk ook nog tekst toevoegen. Voeg de tekst toe en bewerk deze zelf door het lettertype en de lettergrootte te kiezen. Wilt u extra nadruk leggen op de logostempel? Dan kunt u tekst dikdrukken of cursief maken. Toch nog vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

 

Microban stempel laten maken

Veel ziekenhuizen, zorginstellingen en apotheken hebben behoefte aan speciale Microban stempels met eigen logo en/of tekst. Microban stempels hebben een antibacteriële werking in hun montuur. 

De Colop Printer 10 t/m 60 en de Green Line stempels van Colop Classic zijn allemaal uitgevoerd met deze technologie. De celdeling van ‘slechte’ micro-organismen wordt tegengegaan op het montuur van de stempel en de aanwezige bacteriën en schimmels verdwijnen binnen 24 uur. Zo kunt u altijd hygiënisch stempelen!

 

Stempelplaatjes van duurzaam rubber

Al onze stempelplaatjes met tekst of logo worden gemaakt van duurzaam rubber. Dit rubber heeft een speciale behandeling gekregen, zodat de stempel niet uitdroogt. Daarnaast is het gebruikte rubber speciaal vervaardigd voor stempelinkt, zodat u de best mogelijke stempelafdruk kan maken. 

Ook voor speciale toepassingen
Indien uw eigen stempel een speciale toepassing moet hebben en u daarvoor bijvoorbeeld sneldrogende inkt nodig hebt, is ons rubber hiervoor de juiste keuze! Onze stempelplaatjes worden heel nauwkeurig en scherp met een laser gegraveerd, zodat ze gebruikt kunnen worden voor stempels met enorm veel toepassingen. Ons laserrubber gaat enorm lang mee en wordt niet beïnvloed door factoren van buitenaf, zoals uitdroging door de zon.
 

Stempelkussens bestellen

Gemiddeld ligt het aantal afdrukken dat u met een stempelkussen van een zelfinktende stempel kunt maken ongeveer op 4.000 à 7.000 afdrukken. Is uw inktkussentje leeg? Geen nood. Schaf dan gewoon een nieuw inktkussentje aan en uw stempel is weer als nieuw. 

  • Tip: schaf op het moment dat u een nieuwe stempel (of stempelplaatje) koopt meteen een reservekussentje aan, zodat u altijd kunt blijven doorstempelen!

Wilt u toch liever zelf navullen? Let er dan goed op dat u inkt gebruikt van het juiste merk. Verschillende soorten inkt op één stempelkussentje leveren vaak geen goed resultaat op. Bovendien kunt u vaak minder afdrukken maken als u het kussentje zelf hebt bijgevuld, in vergelijking met wanneer u een nieuw kussentje koopt dat onze stempelfabriek heeft gevuld.