Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempels kopen kan direct bij de stempelfabriek. Klik op de stempel van uw keuze en start met het maken van uw eigen stempel ontwerp. Een bestand of logo uploaden is ook één van de mogelijkheden. Aangezien u uw stempel ontwerp rechtstreeks laat maken bij de stempelfabriek is de levertijd in de meeste gevallen slechts één werkdag.

Voor diverse toepassingen Tekst en/of datumstempels Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempels kopen kan direct bij de stempelfabriek. Klik op de stempel van uw keuze en start met het maken van uw eigen stempel ontwerp. Een bestand of logo uploaden is ook één van de mogelijkheden. Aangezien u uw stempel ontwerp rechtstreeks laat maken bij de stempelfabriek is de levertijd in de meeste gevallen slechts één werkdag.

Voor diverse toepassingen Tekst en/of datumstempels Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

Stempels laten maken en gemakkelijk online bestellen

Ontwerp nu gratis online uw gepersonaliseerde stempel met behulp van onze stempel- ontwerpmodule. U kunt uw eigen stempel ontwerp maken met logo in combinatie met een doordraaibare datum (datumstempel) en/of eigen tekst. Bijna alles is mogelijk! Zo maakt u makkelijk uw eigen stempel met bedrijfslogo. U kunt ook kiezen uit onze branche-gerichte producten. Zo hebben we speciale horeca 18-plus stempels en producten gemaakt voor bijvoorbeeld apotheken, ziekenhuizen, deurwaarders (o.a. de "heb ik" deurwaardersstempels), accountants, vertalers (WBTV en met de voorgeschreven blauwe inkt), garages of de verpakkingsindustrie (o.a. dunnage stempels). Zo’n standaard stempel ontwerp kunt u aanpassen aan uw eigen gegevens. Heeft uzelf al een scherp ontwerp in zwart/wit met een resolutie van minimaal 600 dpi? Dan kunt u dit bestand natuurlijk ook direct uploaden. Binnen 1 werkdag is uw levering op de post gedaan en heeft u uw stempels met eigen logo.

 

Stempel laten maken met logo

Stempels laten maken doet u bij de stempelfabriek Kantoorstempels.nl in Eindhoven. Wanneer u bij ons bestelt, biedt PostNL uw pakketje, als het goed is,  de volgende dag al bij u aan. Of u bedrijf nu in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Oosterhout, Houten, Enschede of Groningen is gevestigd, onze levertijd is in 99% van de gevallen slechts één werkdag, mits u voor 15.00 uur ’s middags besteld. Uw ontwerpt al onze stempels gemakkelijk online vanuit huis of uw werk. Mocht u nog vragen of hulp bij het ontwerpen nodig hebben, dan staat onze helpdesk voor u klaar. Zelfs in de avonduren of in het weekend zijn we telefonisch beschikbaar voor assistentie. U kunt bij ons op rekening bestellen, of betaal heel gemakkelijk direct online.

 

Om het mooiste ontwerp te maken voor uw logostempel kunt u gebruik maken van de gratis online ontwerptool. Hier kunt u het ontwerp zo maken dat het volledig aan uw wensen voldoet. Een logostempel hoeft niet alleen te bestaan uit een logo. Uiteraard is dit een deel van de stempel, maar u kunt hier ook tekst aan toevoegen. Dit doet u makkelijk via de online ontwerptool. U voegt de tekst toe die bij het logo hoort en bewerkt deze zelf door het lettertype en de lettergrootte te kiezen. Wilt u extra nadruk leggen op de logostempel? Dan kunt u tekst dikdrukken of cursief maken. Het logo voor de logostempel is vervolgens ook makkelijk te uploaden als u zelf al een ontwerp klaar heeft liggen. Details zijn oké, maar zorg ervoor dat het niet té gedetailleerd wordt. Twee lijntjes die vrij dicht naast elkaar liggen, kunnen dan bijvoorbeeld snel in elkaar overlopen en dat geeft niet het beste resultaat. Daarnaast moet het bestand dat u uploadt zwart/wit zijn. Het is het beste als dit document een minimale resolutie heeft van 600 dpi anders kan het resultaat tegenvallen. Nog niet helemaal tevreden met het ontwerp voor uw logostempel? Dan kunt u nog een aantal aanpassingen doen waarbij kaders of lijnen toegevoegd kunnen worden. Tevreden met uw logostempel? Bestel de stempel dan snel!

 

Stempelplaatjes van duurzaam rubber

Om de kwaliteit van onze stempels hoog te houden gebruiken wij in de productie zeer geavanceerde technologie. Alle stempelplaatjes met tekst of logo worden gemaakt van duurzaam rubber. Dit rubber heeft een speciale behandeling gekregen, zodat de stempel niet uitdroogt. Daarnaast is het gebruikte rubber speciaal vervaardigd voor stempelinkt, zodat u de best mogelijke stempelafdruk kan maken. Indien uw eigen stempel een speciale toepassing moet hebben en u daarvoor bijvoorbeeld sneldrogende inkt nodig hebt, is ons rubber hiervoor de juiste keus. Veel stempelfabrieken werken nog met polymeerstempels, die helaas niet overal geschikt voor zijn. Onze stempelplaatjes worden echter heel nauwkeurig en scherp met een laser gegraveerd, zodat ze gebruikt kunnen worden voor het vervaardigen van stempels met enorm veel toepassingen. Deze combinatie van eindeloze mogelijkheden maakt het duurzaam. Ons laserrubber gaat enorm lang mee en wordt niet beïnvloed door factoren van buitenaf, zoals uitdroging door de zon.

 

Microban stempel laten maken met anti-bacteriële technologie

Veel ziekenhuizen, zorginstellingen en apotheken hebben behoefte aan speciale Microban stempels met hun eigen logo en/of tekst. Microban stempels hebben een antibacteriële werking in hun montuur, oftewel het deel dat u vasthoudt tijdens het stempelen. Dit is uiteraard erg belangrijk in de zorg. Het stempelplaatje is gemaakt van het beste rubber. De Colop Printer 10 t/m 60 en de Green Line stempels van Colop Classic zijn allemaal uitgevoerd met deze technologie. De celdeling van ‘slechte’ micro-organismen wordt tegengegaan op het montuur van de stempel en de aanwezige bacteriën en schimmels verdwijnen binnen 24 uur, zodat u hygiënisch kunt gaan stempelen. Microban stempels zijn veel gebruikt en welbekend in de medische wereld, aangezien er in het kunststof van het stempelmontuur 3G-zilver zit verwerkt, wat bekend staat om zijn antibacteriële werking. Wilt u een stempel ontwerp laten maken met logo? Ook dat kan! Zo heeft u een stempel met bedrijfslogo die ook nog eens een antibacteriële werking heeft.

 

Stempels bestellen bij de stempelfabriek, gemakkelijk online

Gemiddeld ligt het aantal afdrukken dat u met een stempelkussentje van een zelf-inktende stempel kunt maken ongeveer op 4.000 à 7.000 afdrukken. Is uw inktkussentje leeg? Geen nood. Schaf dan gewoon een nieuw inktkussentje aan en uw stempel is weer als nieuw. Tip: schaf op het moment dat u een nieuwe stempel koopt meteen een reservekussentje aan, zodat u altijd kunt blijven doorstempelen! Wilt u toch liever zelf navullen? Let er dan goed op dat u dezelfde inkt gebruikt van het juiste merk. Verschillende soorten inkt op eenzelfde stempelkussentje levert vaak geen goed resultaat op. Bovendien kunt u vaak minder afdrukken maken als u het kussentje zelf hebt bijgevuld in vergelijking met wanneer u een nieuw kussentje koopt dat onze stempelfabriek heeft gevuld.