Stamp Mouse 20 CHROOM

Stamp Mouse 20 Chroom

Dit luxe model is speciaal in de kleur chroom uitgevoerd. Erg mooie Colop Stamp Mouse 20.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 13mm

19,75 Excl. btw
23,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Stamp Mouse 20 Chrome: Elegantie in je Zak

Compacte Stempel, Groots Effect: Maak Kennis met de Colop Stamp Mouse 20 Chrome

Het meest opvallende aan deze Stamp Mouse is het fantastische open- en sluitsysteem. Dit zorgt ervoor dat u met 1 hand de stempel kunt openen, hem kunt afdrukken en sluiten. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Dit luxe model is speciaal in de kleur chroom uitgevoerd.

 

Productinformatie:

Ontdek de veelzijdigheid van de Colop Stamp Mouse 20 Chrome, een stijlvolle stempel die functionaliteit en design naadloos verenigt. Of je nu je documenten wilt personaliseren, een uniek accent wilt toevoegen of op een geocaching-avontuur gaat, deze handzame stempel met een chroom montuur staat voor je klaar.

 

Belangrijkste Eigenschappen:

Verfijnd Chroom Montuur: De Colop Stamp Mouse 20 Chrome is uitgerust met een elegant chroom montuur dat een vleugje klasse toevoegt aan je stempelwerk.

Royale Afdrukformaat: Creëer met vertrouwen dankzij het ruime maximale afdrukformaat van 38x13mm, waardoor je boodschap in het oog springt.

Inkt op Waterbasis: Het geïntegreerde inktkussentje bevat inkt op waterbasis, perfect voor standaard papier. Je afdrukken zijn helder, levendig en milieuvriendelijk.

Tot 4 Regelteksten: Pas je stempel aan met maximaal 4 regels tekst, waardoor je flexibel bent in het overbrengen van diverse berichten en ontwerpen.

 

Toepassingen:

Geocaching Avonturen: De handzame afmetingen en veelzijdigheid van de Colop Stamp Mouse 20 Chrome maken het een ideale metgezel voor geocaching enthousiastelingen. Stempel je markering op verborgen schatten en geocache logboeken.

Gemakkelijke Draagbaarheid: Plaats deze kleine, draagbare stempel in je zak, tas of handtas voor onmiddellijk gebruik. Stempel je bedrijfsgegevens, logo's of persoonlijke berichten altijd en overal.

Professionele Branding: Stempel kleine logo's, bedrijfsgegevens of creatieve tekst met precisie voor een blijvende indruk. Geef een persoonlijk tintje aan documenten, facturen en promotiemateriaal.

Creatieve Expressie: Verrijk je kantoorervaring met gepersonaliseerde stempels. Ontwerp unieke patronen, handtekeningen of speelse opmerkingen om je correspondentie en documenten te verlevendigen.

Duurzame Afdrukken: De Colop Mouse Stamp zorgt voor scherpe, heldere afdrukken in standaard zwarte inkt die duurzaam zijn en duizenden afdrukken meegaan.

 

Extra Opties:

Inkt Navullingen: Houd je stempel in topconditie met eenvoudige inkt navullingen, zodat je afdrukken altijd scherp en levendig blijven.

 

Streef naar stempelperfectie met de Colop Stamp Mouse 20 Chrome - een harmonieuze samensmelting van stijl, draagbaarheid en precisie die je creatieve expressie verheft en overal waar je gaat een onuitwisbare stempel achterlaat. Bestel vandaag nog de jouwe en ontdek de kunst van nauwkeurig stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.