Colop Stamp Mouse 30 blauw

Stamp Mouse 30 Blauw

Afdrukformaat: 47 x 18mm

22,53 Excl. btw
27,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Stamp Mouse 30 Blauw: Handzame Stempel voor Diverse Toepassingen

 

Productinformatie - Colop Stamp Mouse 30 Blauw:

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw is een veelzijdige stempel met een elegant blauw montuur. Met zijn royale afdrukformaat van 47x18mm en het geïntegreerde inktkussen, biedt deze stempel een praktische oplossing voor diverse situaties. Hieronder vindt u de kenmerken en mogelijke toepassingen van deze stempel:

 

Kenmerken:

 • Ruime Afdrukmogelijkheid: Dankzij het maximale afdrukformaat van 47x18mm kunt u duidelijke en scherpe afdrukken maken van gedetailleerde ontwerpen, logo's en tekst.
 • Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen bevat inkt op waterbasis, ideaal voor afdrukken op gewoon (niet-glad) papier. Hierdoor ontstaan professionele en heldere stempelafdrukken.
 • Tot Vier Regels Tekst: Deze stempel biedt ruimte voor maximaal vier regels tekst, wat u flexibiliteit geeft bij het overbrengen van diverse berichten en informatie.
 • Perfect voor Geocaching: Naast dagelijks gebruik is deze stempel ook zeer geschikt voor geocaching, waarmee u uw sporen kunt markeren en uw avonturen kunt vastleggen.

 

Toepassingen:

 • Optimale Draagbaarheid: Dankzij het compacte formaat past de Stamp Mouse stempel moeiteloos in uw zak, tas of portemonnee. Zo hebt u altijd een stempel bij de hand, waar u ook bent.
 • Versterk Uw Zakelijke Identiteit: Deze stempel is perfect voor het afdrukken van kleine logo's, bedrijfsgegevens en contactinformatie. Hierdoor kunt u een professionele uitstraling toevoegen aan uw communicatie en documenten.
 • Persoonlijke Accenten: Voeg een persoonlijke touch toe aan uw stempels met creatieve tekst of ontwerpen. Creëer op maat gemaakte stempels voor speciale gelegenheden, uitnodigingen of geschenken.
 • Langdurige Prestaties: Met standaard zwarte inkt kunt u duizenden heldere en scherpe afdrukken maken voordat het inktkussen bijgevuld moet worden.

 

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw biedt een compacte en betrouwbare stempeloplossing voor diverse toepassingen. Kies uit verschillende montuurkleuren om uw persoonlijke stijl te benadrukken en geniet van de handige en hoogwaardige stempelervaring die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.