Administratiestempel, 1 dag levertijd!

Administratiestempel, 1 dag levertijd!

Op een aankoopfactuur voor uw zakelijke boekhouding bent u wettelijk verplicht zelf een eigen volgnummer te stempelen (of schrijven). Kantoorstempels.nl heeft een grote selectie aan Administratiestempels en verkoopt al jaren trouw stempels aan menig administratief medewerker.
 

Administratiestempels met of zonder datum.

 
Ontwerp uw administratiestempel zelf online (middels onze website) of met Excel, of kies uit een van onze voorbeelden en pas de tekst aan.

Niet iedere administratiestempel heeft een datum nodig. U kunt ook kiezen voor een stempel zonder datum en met een los datumstempeltje. Indien u met Excel zelf uw boekhoudstempels wilt ontwerpen let er dan op dat de datum bijna altijd in het midden zit en dat het ontwerp een lege ruimte moet hebben van 32 br .x 12h . mm i.v.m. de ruimte van de datum en om deze handmatig door te kunnen draaien.
 

Het verschil tussen een handstempel en een zelfinktende stempel.

 
De naam “zelfinktende stempel” zegt het al. Een zelfinktende stempel heeft een ingebouwd stempelkussen ca 7.000 afdrukken meegaat. Voor boekhoudstempels echter zijn zelfinktende stempels niet altijd groot genoeg.

Het grootste formaat voor een administratiestempel is de Colop Expert 3900 (106x55 mm) en de EOS 130 (114x89 mm). Valt het formaat dat u zoekt daarbuiten dan blijft de handstempel over. Wilt u een grote handstempel met datum (altijd in het midden) dan kunt u kiezen voor de Colop P700/10. Vergeet niet bij een handstempel een stempelkussen te bestellen dat groot genoeg is.


Bestel er snel een!