Adres stempels

Kantoorstempels.nl, dé specialist voor al uw adres stempels!

Bent u op zoek naar adres stempels voor uw bedrijf of onderneming of wilt u zelf een adres stempel ontwerpen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van diverse soorten kwaliteitsstempels, waaronder adres stempels.
Een adres stempel is onmisbaar binnen uw kantoor. Hoe vaak komt het niet voor dat de adresgegevens vermeld moeten worden tijdens de boekhouding of op bijvoorbeeld offertes, folders of andere belangrijke documenten. Een adres stempel met logo is ook geschikt voor het merken van boeken, prospecten of andere zaken die u als uw bedrijfseigendom wilt kenmerken. Een adresstempel kopen is dan een goede oplossing omdat u op deze manier binnen no time uw gegevens kunt stempelen. Online een adresstempel ontwerpen, naar uw eigen wens, is bij ons ook zo gebeurd.  

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 Stempels laten maken met uw ontwerp

adres stempels

Adres stempel bestellen

Een adres stempel laten maken en vervolgens deze adresstempel bestellen bij ons is heel éénvoudig. U ontwerpt bij ons online uw eigen adresstempels, eventueel met ondersteuning van onze helpdesk. Daarna gaan wij direct met uw bestelling aan de slag.

Een adres stempel bestellen op werkdagen vóór 15.00 uur betekent dat wij ervoor zorgen dat uw adresstempel nog op dezelfde dag wordt verzonden met PostNL. Wilt u met nog meer spoed een adresstempel laten maken? Dat kan met onze speciale spoedservice tegen een kleine bijbetaling.

 

Adres stempels maken

Bij ons kunt u uw eigen, unieke adres stempel laten maken. Online ontwerpt u met onze creator heel eenvoudig de gewenste opmaak van uw adresstempel. Voeg uw eigen tekst toe waarbij u vele aanpassingen kunt doen aan het lettertype, de lettergrootte en de positie van uw tekst. Daarnaast kunt u de adres stempel maken door een bestaande afbeelding toe te voegen of uw ontwerp te voorzien van lijnen of kaders. Tijdens het adres stempel maken kunt u ook voor de mogelijkheid kiezen om een eigen bestand te uploaden. Dat kan een logo zijn, maar ook een ontwerp dat u op een andere manier gemaakt hebt. Uiteraard staan wij tijdens dit proces voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Een adres stempel laten maken wordt zo heel eenvoudig!
Vervolgens gaan wij met uw bestelling aan de slag en worden uw adres stempels in onze eigen stempelfabriek vervaardigd. Het hoogwaardige rubber van uw adres stempel wordt met onze lasermachine gegraveerd. Dit zorgt voor een grote nauwkeurigheid waardoor de stempel een scherpe afdruk krijgt. Gedurende de hele verwerking van de adresstempels vinden er drie controles plaats: een vóór de verwerking, een rubbercheck tijdens de verwerking én een laatste controle vlak voor de verzending. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw adresstempel van de beste kwaliteit is. Wist u dat stempels maken nog voor een groot deel uit handwerk bestaat? Daarom kunnen wij uw adres stempels leveren met de allerbeste kwaliteit!

 

Adresstempels van hoge kwaliteit

Wij leveren niet alleen kwalitatief uitstekende adresstempels, ook krijgt u bij ons een uitstekende service! Zo staat onze klantenservice altijd voor u klaar om uw vragen over de adres stempel te beantwoorden of om u met het plaatsen van uw bestelling te ondersteunen. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met maar liefst een 9, iets waar we erg trots op zijn. Een adres stempel bestellen? Dan is hoge kwaliteit dus gegarandeerd.

 

Naast adres stempels biedt Kantoorstempels nog meer!

Wij leveren heel veel soorten bedrijfsstempels, en adresstempels zijn hier slechts een klein onderdeel van. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van brandstempels. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van brandstempels. Met een brandstempel (met uw bedrijfslogo) kunt u heel veel materialen brandmerken. Denk hierbij aan materialen als pallets, hout, rubber, karton, fineer, of kunststof. Eigenlijk mag een brandstempel in uw onderneming dus niet ontbreken en zal zo'n brandmerk niet alleen reclame waarde hebben maar ook pogingen tot diefstal van bedrijfseigendommen ontmoedigen. Brandstempels kunnen door ons met elke gewenste tekst of afbeelding worden geleverd. Onze klantenservice is u hierbij graag behulpzaam.

Behalve adresstempels, brandstempels en alle overige stempels voor diverse branches leveren wij ook alle accessoires en toebehoren zoals stempelkussens, stempelinkt, inktkussens en reservekussens.