Ex libris stempel – Eenvoudig online te bestellen

Het bestellen én het vormgeven van een ex libris stempel was nog nooit zo eenvoudig. Dit doet u eenvoudig in onze webshop. Plaats een prachtig familiewapen, een soort monogram of bijvoorbeeld een symbool opgebouwd uit twee of meer letters om zo een prachtig beeldmerk te krijgen. Het ontwerpen kunt u eenvoudig doen in onze online ontwerptool. Eenvoudig in gebruik en binnen enkele ogenblikken een prachtig ontwerp. Na het plaatsen van een bestelling op werkdagen vóór 15:00 uur gaat de bestelling dezelfde dag nog de deur uit. Voor het plaatsen van een perfecte ex libris stempel afdruk zijn diverse mogelijkheden. Dit kan met een stempel die zichzelf automatisch beïnkt, ook wel een zelf-inktende stempel genoemd. Ook kun je er voor kiezen om te gaan voor een houten handstempel met een los inktkussen er bij. U ziet vaak dat de kleur van de inkt zwart is bij zelf-inktend. Bij een losse houten handstempel met een los inktkussen kunt u hier wat meer in variëren en kiezen voor een andere kleur uit onze Stazon stempelkussens. De meest gekozen vorm van het plaatsen van een ex-libris afdruk is vai een blinddruktang. Hiermee druk je het beeldmerk in papier en ontstaat er een relief, hier wordt geen inkt voor gebruikt.


Wat houd ex libris precies in?

Een stempel van een ex libris plaatst men altijd in een boek. Dit om te kenmerken dat het boek een eigendom is van u. Hiervoor wordt vaak een naam gekozen of een emblematische afbeelding. Het kenmerk wat er geplaatst wordt is in ieder geval te herleiden / te linken met de eigenaar. U ziet ook wel eens dat er een persoonlijke tekst of een motto aan gelinkt is. De benaming ex libris betekend eigenlijk letterlijk “uit de boeken”. Het liefst wilt u een boek niet uitlenen, alleen aan bekende. Om er iets met een pen in te zetten oogt niet mooi. Kies daarom voor een luxe afdruk met ex libris.


Ex libris online bestellen

Een vakkundig geproduceerde ex libris stempel bestellen? Dat doe je bij ons. Ga naar onze speciale ex libris pagina waarop de meest gekozen modellen te vinden zijn. Eenvoudig in gebruik, snel te bestellen en jij bepaalt het gehele ontwerp. Wanneer je kiest voor een ex libris stempel kun je er vanuit gaan dat wij je order met alle zorgvuldigheid in productie zetten. Daarnaast profiteer je van snelle levertijden. Wanneer je op werkdagen vóór 15:00 uur besteld gaat hij dezelfde dag nog meer met de post. In de meeste gevallen zien wij dat je bestelde ex libris stempel de volgende werkdag op de deurmat ligt.