Grote stempels laten maken?

Het kan bij Kantoorstempels.nl, waar er extra grote stempels in het assortiment zitten. Deze stempels zijn gemaakt van hout en worden handstempels genoemd. Wil je stempelen op papieren zakken of tassen, doggy bags, kraft papier, verzenddozen, glad papier zoals flyers en brochures of op anders speciaal materiaal? Het kan allemaal met deze stempels. Het formaat van de grootste stempel die standaard wij verkopen is 200 x 200 mm. Echter zijn we ook in staat om speciaal naar wens stempels te maken, tot zelfs formaat A4 (210 x 297 mm).

 Extra grote houten hand stempels

Hoe werkt het?

Hoe ontwerp je een grote handstempel?

Ontwerp je eigen handstempel in onze gratis online creator. Je kunt hier zelf je logo of afbeelding uploaden en er tekst aan toevoegen. Natuurlijk is het ook mogelijk stempels te ontwerpen met alleen tekst of alleen een logo, zelfs een kant en klaar Pdf-bestand uploaden is geen probleem bij ons. Let er dan wel op dat alle afbeeldingen zwart-wit moeten zijn en geen grijswaarden bevatten en minimaal 600 dpi (kwaliteit van de afbeelding) heeft bij een plaatsing van 100%.

 

Grote stempels met bijbehorende inktkussens en inkt?

Bij een grote handstempel hoort natuurlijk ook een geschikt inktkussen dat je kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Deze inktkussens hebben wij speciaal voor de grote stempels op voorraad. Ook de geschikte inkt van het merk Noris verkopen wij, welke voldoen aan alle normen en hedendaagse eisen.
 
Stel zelf je pakket samen: