Grote stempels

Grote stempel laten maken?

Kantoorstempels.nl is dé specialist in extra grote stempels en hun veelzijdige toepassingen. Bij ons kunt u eenvoudig stempels op maat laten maken met uw eigen ontwerp erop. Een grote stempel laten maken of bestellen is bij Kantoorstempels snel geregeld, en de meeste producten hebben een snelle levertijd van slechts één werkdag!

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag.
 

Bekijk onze grote stempels
 

Grote stempels van Kantoorstempels.nl

Wilt u een grote stempel laten maken? Dat kan erg voordelig bij Kantoorstempels.nl. Onze grote stempels worden vervaardigd met monturen van FSC-gecertificeerd hout voor een milieuvriendelijke keuze. De stempelplaten zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor u met vertrouwen elke soort stempelinkt kunt gebruiken zonder dat dit schade toebrengt aan het rubber van de handstempel. 

Of u nu stempels nodig heeft voor het bedrukken van papieren zakken, tassen, verzenddozen, glad papier zoals flyers en brochures, of speciale materialen, met onze XL houten handstempels is alles mogelijk! 

Een grote stempel laten maken bij ons is dus gegarandeerd een grote stempel van topkwaliteit!

 

Grote stempel online ontwerpen

Ontwerp uw eigen grote stempel met behulp van onze online creator. Dit kan ook een stempel met logo zijn aangezien u deze eenvoudig zelf kunt uploaden. Natuurlijk is het ook mogelijk om grote stempels te ontwerpen met alleen tekst. Als u een bestand gaat uploaden let er dan op dat het bestand:

  • zwart-wit moet zijn;
  • geen grijswaarden mag bevatten en;
  • minimaal 600 dpi (kwaliteit van de afbeelding) heeft bij een plaatsing van één op één.

Een grote stempel met logo is dus makkelijk vanuit huis of werk te ontwerpen.

 

Grote stempel laten maken: kies een inktkussen en stempelinkt

1. Geschikte stempelkussens

Bij een grote stempel hoort natuurlijk ook een geschikt inktkussen dat u kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Deze extra grote inktkussens hebben wij speciaal voor de grote stempels op voorraad. 

Het speciale TopPad inktkussen is ontwikkeld om sneldrogende inkten lang vast te kunnen houden om op deze manier uitdroging tegen te gaan. Het TopPad sluit goed af waardoor inkten op alcoholbasis niet snel vervliegen. 
 

2. Stempelinkt voor grote stempels

Daarnaast hebben wij een grote keuze in stempelinkten voor speciale toepassingen. Wij hebben grote expertise met betrekking tot inkten en hun toepassingen en u kunt onze helpdesk 7 dagen in de week bellen voor meer informatie.

Stempelinkt voor papieren zakken

Momenteel is het gebruik van een grote stempel met een logo om papieren zakken te stempelen heel populair. Hierbij is het extra belangrijk dat de stempelafdruk niet gaat vlekken. 

Gaat u grote stempels bestellen om zakken te bedrukken? Dan hebben wij een aantal inkten die we u graag willen aanbevelen: 

  • Noris 191 is vooral geschikt voor de iets dikkere kraftzakken. In combinatie met de grote stempels geeft dit een mooie afdruk.
  • Coloris R9FP juist vooral geschikt voor de dunnere kraftzakken. Het voordeel van deze inkt is dat het snel droogt en daardoor ook niet meer vlekt. Beide inkten vlekken uiteraard ook niet zodra het nat wordt.
     

Stempelen met grote stempels: 2 tips

Heeft u een grote stempel laten maken? Dan kan het afstempelen soms wat lastiger zijn dan stempelen met een kleinere stempel:

Tip 1. Om ervoor te zorgen dat ook deze stempels een mooi resultaat leveren, adviseren wij om zonder al te veel kracht een aantal keer op het beïnkte stempelkussen te deppen. Door té hard te drukken met de grote stempel op het stempelkussen wordt de inkt van de stempel af en juist in de groeven gedrukt. Hierdoor krijgt u niet het gewenste resultaat.

Stempel vervolgens met de stempel op het materiaal dat u wilt bestempelen. 

Tip 2. Zorg er ook voor dat u het inktkussen meteen na gebruik sluit. Zo krijgt u met de grote stempel een mooi resultaat.

 

Alternatief: swingstempel of wiegstempel

Een andere grote stempel om te kiezen is de swingstempel. Swingstempels zijn voorzien van een stempelmontuur dat halfrond is en een rubberen stempelplaat met de gewenste tekst. Doorgaans worden deze stempels gebruikt voor specifieke toepassingen waarbij ook speciale inkt en een aangepast stempelkussen vereist zijn.