Colop Pocket Stamp 20 Handgemaakt

Handmade en meer Pocket Stamp 20

Pocket stamp met handmade of handgemaakt erop. Pas zelf je naam aan en bestel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 13mm

21,31 Excl. btw
25,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Handgemaakt of Handmade stempel die je altijd bij de hand hebt. Deze Pocket Stamp of Zakstempel heeft het formaat van een geheugenstick (ietsje groter) en is voorzien van een clip, zodat je hem altijd bij je kunt dragen. Het tekstplaatje met je eigen naam erop zit in ruststand tegen het inktkussentje aan. Erg gemakkelijk in gebruik. Je trekt de dop eraf en de stempel komt er vanzelf, beinkt en wel, uit.

Wil je deze stempel als een visitekaartje gebruiken? Ga dan naar het hoofdstuk Pocket stempels en ontwerp en bestel vanuit daar. Je kan dan zelf al je gegevens erin zetten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.