Microban nieuws

Antibacteriële stempels

Colop & Microban Microban technologie is ingebouwd in de nieuwste range van Colop printer stempels. In Europa is Colop het enige stempelbedrijf dat hier een licentie voor heeft.

Colop Classic Line. Alle Classic Line producten (met uitzondering van de Green Line) worden standaard uitgevoerd met Microban antibacteriële bescherming. De knop en het kapje bevatten de Microban technologie.

Colop Printer Line. Naast de gewone en de Green Line Printer is er nu ook de Printer Microban 10, 20, 30, 40, 50 en 60 leverbaar. De beugel en het tekstvenster van deze stempels is uitgevoerd met Microban antibacteriële bescherming.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Microban stempels

Wat is de werking van Microban?

Microban voorkomt de celdeling van micro organisme op de stempels bij veelvuldig gebruik door verschillende mensen. Het voorkomt niet alleen de celdeling maar doodt de bacteriën. Door de Microban technologie wordt een hygiëne bescherming verwerkt in vaste stoffen, coatings en vezels. Deze bescherming zorgt voor een verhoogde veiligheid van de producten, aangezien de groei van schadelijk micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en meeldauw wordt voorkomen. Microban technologie, in combinatie met normale schoonmaak procedures, draagt bij aan een verbetering van de hygiënische normen en biedt extra bescherming waar het wordt gebruikt.

Colop gebruikt Microban derde generatie zilver, verwerkt in een matrix, geoptimaliseerd om van de antibacteriële werkzaamheid gebruik te maken. 3G Silver biedt actieve en langdurige bescherming tegen bacteriën en andere micro-organismen, zoals Listeria, E. Coli, Salmonella, S.aureus en MRSA. Eeuwenlang is zilver bekend om zijn antibacteriële eigenschappen. 

Omdat de Microban bescherming tijdens de productie in de stempel wordt geïntegreerd, is afwassen of afdragen niet mogelijk. Microban beschermt het product tijdens de hele levensduur van het product. 

 

Toepassing

Zeer geschikt voor tandartsen, ziekenhuizen, scholen, overheidsinstanties, banken, kantoren, toerisme en voor alle werkplekken waar verschillende mensen met dezelfde stempels werken. Uw stempel laten maken met antibacteriële werking doet u bij Kantoorstempels.nl.