De nieuwste generatie stempels van Colop

 
Uitleg Colop printer line G7
 
 
 
 
 

Vernieuwde elementen zorgen voor de beste stempel kwaliteit


De nieuwste generatie van COLOP Printers beschikt over een buitengewoon nieuw concept. Het extra grote doorzichtige imagevenster kan eenvoudig worden aangepast of gepersonaliseerd met behulp van een eenvoudige papieren imagecards. De imagecard kan je online personaliseren met je eigen tekst, foto's of met je logo van je bedrijf. Zodat deze te zien is op de stempel.
 

Een perfecte afdruk positionering garandeert

 
Een horizontale band versterkt de draaipunten en verlengt de levensduur van de stempel, terwijl de transparante maar stabiele onderkant met anti-slip punten een perfecte afdruk positionering garandeert. Naast het ergonomische anti-slip handvat, zorgt het precieze schuifmechanisme voor een soepele afdruk in verschillende posities. Een zelfklevende strip voorbedrukt op de stempelplaat is voorzien van een grid voor optimale het positioneren van het monteren van tekstplaatje.

Vernieuwde elementen zorgen voor de beste stabiliteit

Aangezien de minimalistische en de compacte vormgeving de totale omvang verminderd met tien procent van de stempel, zowel gemakkelijker voor opslag als transport met als doel de besparing van het milieu. Ondanks innovatieve ontwikkeling van de stempel, kan de nieuwe en verbeterde inkt kussens nog steeds worden gebruikt door eerdere generaties producten.