Sjabloon letters

Sjabloon letters

Sjablonen kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken en zijn beschikbaar in tal van varianten. Wilt u graag een sjabloon met een tekst naar keuze? Dan bent u bij Kantoorstempels.nl aan het juiste adres! Wij helpen u graag met een uniek sjabloon met een gewenste tekst in een formaat naar keuze. Lees de onderstaande tekst en kom meer te weten over de tal van mogelijkheden, hoe u een sjabloon kunt laten maken en wat zoal de voordelen zijn van sjablonen maken bij Kantoorstempels.

☑️ Kies het juiste type sjabloon uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u ook zelf uw tekst sjabloon ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw sjablonen dezelfde dag.
 

Bekijk onze sjablonen letters
 

Sjabloon letters

Wat zijn sjabloon letters?

Met sjablonen letters kunt u nauwkeurig en snel teksten drukken, spuiten en schilderen op tal van voorwerpen en oppervlakken. 

  • Zo kunt u bijvoorbeeld met behulp van een sjabloon naar keuze in één keer een volledige tekst op een muur spuiten.
  • En zo zorgt u keer op keer voor dezelfde opdruk.

Sjablonen letters worden zowel in losse vorm verkocht als in het volledige alfabet. Ook kunt u tegenwoordig eenvoudig sjabloon letters printen of unieke sjabloon patronen laten maken.

 

Sjabloon laten maken bij Kantoorstempels

Wanneer u beschikt over de juiste middelen kunt u ervoor kiezen om zelf sjablonen te maken. Dit is echter vaak een lastige klus en vereist speciale printers en materialen. Gelukkig kunt u bij Kantoorstempels eenvoudig online een sjabloon laten maken. Onze sjablonen worden met behulp van een laser uitgesneden. Hierdoor zijn ze nauwkeurig en kunnen ze in elk gewenste vorm worden uitgesneden. 

Sjablonen letters zijn verkrijgbaar in diverse formaten, lettertypes en met een eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze. U kunt de sjablonen gebruiken met zowel inkt, verf of spuitbussen.

 

Sjabloon letters mogelijkheden

De mogelijkheden met sjablonen zijn enorm. De meeste sjablonen worden gemaakt van afwasbaar materiaal, hierdoor kunt u de sjablonen oneindig lang blijven gebruiken. Gebruik de sjablonen bijvoorbeeld voor reclameteksten, decoratieve of informatieve doeleinde.

Sjabloon laten maken voor reclamedoeleinden

Veel bedrijven laten sjabloon letters printen voor diverse marketingactiviteiten. Met een handig sjabloon kunt u namelijk eenvoudig marketing gerelateerde teksten om borden, muren of andere voorwerpen maken. Ook kunt u met behulp van een sjabloon eenvoudig en overal uw bedrijfsnaam of logo laten bedrukken met behulp van een gepersonaliseerd sjabloon.

Sjabloon laten maken voor informatieve doeleinden

Zelfgemaakte sjablonen kunnen ideaal van pas komen voor informatieve doeleinde en worden dan ook vaak gebruikt bij diverse instanties. Denk bijvoorbeeld aan informatievoorziening op muren of transportvoertuigen. Met een gepersonaliseerd sjabloon zorgt u voor de gepaste informatie op elke locatie.

 

Sjablonen met letters, cijfers en afbeeldingen

Er zijn diverse soorten sjablonen die u kunt personaliseren, namelijk sjablonen met tekst, met een afbeelding of met zowel tekst en een afbeelding.

Wanneer u een sjabloon laat maken van een afbeelding of logo is het van belang dat de rekening houdt met de vorm, het contrast en de resolutie. Zorg ervoor dat u een afbeelding kiest met weinig details zodat het sjabloon duidelijk en overzichtelijk is. Gebruik niet te veel doorlopende lijnen en kies voor een afbeelding met veel hoeken. Dit is vaak lastig uit te snijden en ook lastig met het verven of spuiten.
 

Stencil sjablonen

Wilt u liever sjabloon letters laten maken? Dan zijn de sjablonen met militaire letters een goede keus, het zogenaamde Stencil lettertype. Sjabloon militaire letters werden voorheen gebruikt voor het voorzien van teksten op militaire voertuigen, munitiekisten of tal van andere militaire voorwerpen en worden tegenwoordig nog steeds veel gebruikt voor sjabloon patronen. De militaire letters zijn duidelijk leesbaar en ideaal voor diverse toepassingen. Ook bieden de letters een professionele uitstraling en zijn ze beschikbaar in verschillende stijlen.


 

Sjabloon bestellen bij Kantoorstempels.nl

Wilt u nauwkeurig en professioneel uw eigen sjablonen laten maken? Dan zijn de unieke gepersonaliseerde sjablonen van Kantoorstempels een uitstekende keuze. De sjablonen die wij bieden zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan daardoor langdurig mee. De sjablonen zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze gemakkelijk af te wassen zijn. Ook bieden wij sjablonen in tal van varianten en kunt u geheel naar wens kiezen uit verschillende afmetingen, lettertypes en de lay-out van de sjablonen.

Kies uit talloze verschillende afmetingen en creëer in slechts enkele stappen uw unieke sjablonen. Zodra wij uw wensen binnen krijgen gaan wij direct aan de slag met het maken van de sjablonen en leveren we de sjablonen binnen een dag. Wilt u graag sjablonen maken maar komt u er niet helemaal uit met het ontwerp? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een uniek en hoogwaardig ontwerp voor een zo strak mogelijk resultaat!