Stempel bestellen

Uw eigen stempel bestellen met logo is zo bij ons gebeurd.

Wij bieden een groot assortiment met allerlei verschillende stempels die u met onze creator kan ontwerpen waarna u de stempel met logo kan bestellen. Een custom stempel bestellen, een stempel bestellen met logo of liever een stempel bestellen met eigen ontwerp? Bij ons kan het allemaal.  

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempels bestellen met logo, snel en eenvoudig!

Met onze gratis online ontwerpmodule maakt u in enkele stappen een stempelontwerp dat bij u past. U kunt uw eigen logo ontwerpen, maar u kunt deze ook éénvoudig uploaden. Heeft u bijvoorbeeld al een ontwerp klaarliggen van uw bedrijfslogo? Dan kunt u deze uploaden in onze creator. Onze creator biedt verschillende mogelijkheden aan. U kunt uw eigen tekst toevoegen. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam boven uw logo plaatsen dan kan dat met deze optie. Er zijn uiteenlopende opties om deze tekst aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan lettergrootte, lettertypen of andere opties om de tekst te benadrukken. Vervolgens kunt u afbeeldingen uit onze collecties toevoegen maar u kunt, zoals eerder gezegd, ook een eigen ontwerp uploaden. Let er dan wel op dat dit een zwart/wit bestand is met minimaal 600 dpi. Er kunnen verschillende soorten bestanden geüpload worden zoals JPEG en PNG. Uiteindelijk kunt u uw stempel ontwerp afmaken met kaders of lijnen. Maak een ronde stempel bijvoorbeeld nog leuker door er een rond kader aan toe te voegen. U kunt de lijnen ook gebruiken om tabellen te creëren. Maar om dit nog makkelijker te maken kunt u dit ook uploaden vanuit Excel. Maak bijvoorbeeld eerst uw gewenste tabel in Excel en upload deze vervolgens in een paar seconden in onze creator. Een eigen stempel bestellen met logo was nog nooit zo eenvoudig!

 

Eigen stempel bestellen

Omdat wij een groot assortiment hebben aan logo stempels kan het voor u soms lastig zijn om de stempel uit te kiezen die perfect bij u past. Stempels bestellen met logo wordt makkelijker gemaakt. Hieronder hebben we namelijk een aantal voorbeelden beschreven van stempels die u kunt gebruiken als logo stempel.

Onze zelf-inktende stempels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u er zeker van kunt zijn dat de stempel een lange tijd meegaat en comfortabel is om te stempelen. Stempels bestellen met logo in de categorie van de zelf-inktende stempels? Deze stempels zijn te verkrijgen in verschillende vormen en formaten. Zo zijn er ronde, vierkante en driehoekige modellen te bestellen. Zo’n stempel heeft, zoals de naam al aangeeft, een ingebouwd stempelkussen. Doordat de stempel een makkelijk afneembaar indexvenster heeft, waar het inktkussentje zich bevindt, is dit makkelijk te vervangen wanneer het inktkussen toe is aan vervanging. Een eigen stempel bestellen met logo binnen de zelf-inktende stempel categorie heeft nog meer voordelen. De stempel heeft een antislip technologie waardoor u mooie afdrukken kunt maken. Door de deels transparante behuizing van de Colop Printer stempels kunt u goed zien waar u gaat stempelen waardoor u een perfecte afdrukpositionering heeft. Ook het frame van de logo stempel heeft een innovatief ontwerp. Hierdoor zorgt het voor soepelere bewegingen en een aangenamer geluid.

Door de verschillende formaten en vormen is er altijd wel een stempel die geschikt is voor uw logo. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u alleen maar tekst, een datum of een afbeelding op de stempel wilt plaatsen. Ook dit is mogelijk bij deze stempels. Gaat u uw logostempel voornamelijk op de werkplaats gebruiken, dan adviseren wij om de Colop Expert, Colop Classic of de Trodat Professional te gebruiken. Dit is een robuustere zelf-inktende stempel die tegen een stootje kan.

Stempels bestellen met logo maar vaak onderweg? Dit is geen probleem. Met de pocketstempels kunt u uw logo overal mee naar toe nemen om te stempelen. Dit zijn multifunctionele stempels die u altijd bij de hand heeft. Eenvoudige, flexibele en kleine pocketstempels die heel handig zijn. Ook hier hebben we verschillende vormen en formaten. Wilt u een stempel bestellen met logo dan kunt u hier dus ook voor kiezen.

Mocht u willen variëren met het stempelen? Dan kunt u ook kiezen voor een preegstempel. Deze drukt uw ontwerp als het ware in het papier waardoor er een reliëf ontstaat. Hier komt dus geen inkt bij kijken. Dit zorgt voor een indrukwekkende indruk. De handgrepen van deze stempel zijn gemaakt van zacht rubber zodat het stempelen op een comfortabele manier kan gebeuren. Dit zorgt ook voor stabiliteit om een mooi resultaat te stempelen. Door gebruik te maken van onze mooie preegzegels in verschillende kleuren kunt u uw logo nog extra benadrukken.

Logo stempel bestellen van hoge kwaliteit

Een logo stempel bestellen van top kwaliteit? Daar zorgen wij voor. En dit doen we op verschillende manieren. Ten eerste worden de rubberplaatjes van uw stempels gegraveerd met onze lasermachine. Nog voordat dit proces begint wordt het rubber grondig gecontroleerd op oneffenheden. Door de laser kan er een scherpe afdruk gegraveerd worden die uiteindelijk een gedetailleerde afdruk van uw logostempel zal geven.

Zodra dit gedaan is wordt het rubberen stempelplaatje gemonteerd op de door u gekozen stempel. Dit gebeurd met uiterste precisie zodat u een mooi afdruk heeft. Vervolgens wordt de afdruk getest om er zeker van te zijn dat uw ontwerp overeenkomt met de daadwerkelijke afdruk. Ook wordt er gekeken naar eventuele afwijkingen zoals letters die niet duidelijk te lezen zijn. Zo zorgen we ervoor dat u de gewenste afdruk voor u logostempel krijgt. Een gepersonaliseerde, ofwel custom stempel bestellen, dan kunt u dus zeker zijn van een mooie afdruk.

Heeft u een voorkeur voor duurzame producten? Ook dan kunnen wij u helpen. Met de Green Line nemen wij onze verantwoordelijkheid. Dit is een zelf-inktende stempel die bestaat uit duurzaam en gerecycled materiaal. Ongeveer 65% tot 80% is gemaakt van gerecycled kunststof. Deze stempels zijn ook CO2 neutraal. En al het niet te vermijden CO2 wordt gecompenseerd door te investeren in klimaatbescherming projecten. Daarnaast zijn de handgrepen van de Classic Green Line FSC gecertificeerd. U kunt dus ook een stempel bestellen met logo die zich meer richt op het milieu.

Wij, bij Kantoorstempels, willen ook graag een steentje bijdragen aan het milieu. Wilt u graag een nieuw ontwerp voor uw stempel of is de afdruk toe aan vervanging? Vaak is het niet nodig om de volledige stempel te vervangen. U kunt ook alleen een nieuw stempelplaatje ontwerpen. Hierdoor wordt het stempelmontuur gerecycled. Voor het beste resultaat kunt u een nieuw stempelkussen bijbestellen omdat de oude iets ingedeukt kan zijn door uw oude stempelplaatje.

Bent u op zoek naar een stempel met een antibacteriële werking? U kunt ook stempels bestellen met logo mét een antibacteriële werking. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in een ziekenhuis, dan kan dit goed van pas komen. Maar ook in een omgeving waar veel verschillende mensen de stempel gebruiken kan het handig zijn. De Microban stempel heeft een antibacteriële bescherming. Deze is direct aangebracht op de belangrijkste aanrakingsgebieden tijdens de productie en zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels niet kunnen groeien. Omdat het ingebouwd is tijdens de productie kan het er  niet afgewassen worden. Een logo stempel bestellen kan dus ook met deze extra functie die ervoor zorgt dat schimmels en bacteriën niet overgebracht worden op anderen.

 

Stempel bestellen logo

De inkt die u het beste kunt gebruiken voor uw stempel is afhankelijk van de ondergrond waar u op gaat stempelen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Noris 117 fluoriserende inkt die geschikt is voor op papier, de Noris 111 stempelinkt voor op vlees of de Noris 130 inkt voor op metaal. Verder zijn er ook stempelinkten voor onder andere op textiel, kunststof, steen of autobanden. Wij bieden dan ook talrijke stempelinkten waar voor u altijd een geschikte inkt tussen zit. Voor de extra grote afmetingen hebben wij ook geschikte grote stempelkussens, de zogenaamde TopPads. Met de StazOn stempelcleaner kunt u makkelijk al uw handstempels reinigen.

Stempels bestellen met logo kan bij ons dus in veel verschillende vormen en maten. Besteld u uw stempel op werkdagen vóór 15.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat het dezelfde werkdag nog verzonden wordt. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 9!