Port betaald stempel

Ideaal om vlot je post te frankeren in plaats van het plakken van postzegels. De manier van frankeren door middel van een stempel is uitsluitend toegestaan voor bedrijven met een zakelijke overeenkomst met PostNL. Om het poststuk daadwerkelijk bij de gewenste bestemming te laten arriveren dien je hem in te leveren bij een Business Point van PostNL. Wanneer je gebruik maakt van een port betaald stempel geschiedt de betaling in de meeste gevallen achteraf op factuur. Wij bieden op onze webshop diverse mogelijkheden aan om de port betaald afdruk met een beweging op papier te zetten. Er zijn diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een zelf-inktende stempel, hiermee staat in letterlijke 1 druk de gehele inhoud op papier. Je hebt ook de mogelijkheid om het met een houten handstempel te doen en een los inktkussen. Wil jij ook een port betaald stempel? Dan bestel je die bij ons eenvoudig en je profiteert van erg snelle levertijden.

Betaald stempel

Raak je het overzicht kwijt binnen je administratie? Met een betaald stempel maak je in ieder geval eenvoudig het verschil tussen de niet betaalde facturen en betaalde facturen, wel zo makkelijk toch? Met onze betaald stempels zet je eenvoudig een afdruk op papier met de tekst Betaald. Hoe je deze inzet is volledig aan jou. Wij zien vaak dat ze dus geplaatst worden op facturen, maar ook kassabonnen en dergelijke. De mogelijkheden voor het gebruik van een betaald stempel zijn eindeloos. Evenals het formaat en de vormgeving van de stempel. Ga je voor een kleine stempel? Ga je voor een grotere? Wij bieden diverse mogelijkheden qua inktkleur aan voor betaald stempels. Dit zijn allemaal punten die meespelen in het eindresultaat. Het ontwerpen van de stempel doe je bij ons eenvoudig online of je kiest uit een van onze kant-en-klare stempels. Bij ons profiteer je daarnaast ook van erg snelle levertijden. Wanneer je bij ons op een werkdag vóór 15:00 uur besteld wordt hij dezelfde dag nog naar je verzonden.


Een betaald stempel met datum behoort ook tot de mogelijkheden

Wij hebben natuurlijk zoals hierboven al aangegeven stempels met de mogelijkheid om de tekst “betaald” eenvoudig en snel op papier te krijgen. Maar hoe gaaf is het om hier ook automatisch de datum bij af te drukken? Nou, dat vinden wij heel gaaf ; ). Bij ons heb je datumstempels waarbij het mogelijk is om rondom de datum zelf je eigen tekst te plaatsen. Zo wordt de tekst geplaatst die jij hebt vormgegeven + een datum. Denk bijvoorbeeld aan Betaald 00-00-0000. Super eenvoudig maken en de afdruk staat binnen één handomdraai. Ook voor deze stempels geld dat zij in diverse formaten en kleuren inkt te verkrijgen zijn. De modellen zijn een tikkeltje hoger, maar het is zeker handig, voor het overzicht in je administratie, om te werken met een betaald stempel met datum. Zo behoud je het overzicht en zie je in één oog opslag OF een factuur betaald is en zo ja wanneer.