Stempel met logo

Logo stempel bestellen bij Kantoorstempels

Bij Kantoorstempels.nl begrijpen we het belang van een sterke eerste indruk. Een van de meest effectieve manieren om uw bedrijfsidentiteit te versterken, is door gebruik te maken van stempels met logo. Wij zorgen ervoor dat het voor u snel en makkelijk is om uw gewenste logo stempel online te ontwerpen, met behulp van onze ontwerptool, en te bestellen. Aangezien wij de stempels zelf maken in onze stempelfabriek hebben de meeste producten een levertijd van slechts één werkdag.

☑️ Kies het juiste type stempel uit.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel met logo ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag.
 

Stempels laten maken met uw ontwerp
 

Stempel met logo maken

Bij Kantoorstempels.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we volledig maatwerk voor uw stempel met logo. In onze online creator kunt u de tekst, grootte, kleur, en stijl van uw ontwerp aanpassen aan uw specifieke behoeften. Hierdoor krijgt u een gepersonaliseerde stempel met logo en tekst die perfect past bij uw bedrijfsidentiteit.
 

Eigen logo uploaden

Als u al een ontwerp heeft, kunt u uw eigen logo uploaden en direct bestellen. Zorg ervoor dat uw ontwerp helder is in zwart-wit met een minimale resolutie van 600 dpi. Het maken van een logo stempel is snel en eenvoudig, of u nu op uw werk of thuis bent.

 

Verschillende soorten stempels met logo

Bij Kantoorstempels.nl begrijpen we dat niet alle stempels hetzelfde zijn. Daarom bieden we verschillende soorten logo stempels aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Enkele voorbeelden:
 

Microban logostempel

Speciaal ontworpen voor ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen, biedt onze Microban logo stempel antibacteriële bescherming. Met een antibacteriële grip die bacteriën en schimmels binnen 24 uur verwijdert, is dit de perfecte keuze voor hygiënische toepassingen.
 

Colop Green Line stempels

Voor milieubewuste bedrijven hebben we de Colop Green Line zelfinktende stempels. Deze stempels zijn milieuvriendelijk met CO2-neutrale stempels en recyclebare kunststof monturen. Kies voor duurzaamheid en maak indruk op uw klanten. In ons assortiment te vinden bij de Colop Printer stempels.
 

Houten stempel met logo

Onze houten handstempels zijn veelzijdig en kunnen op verschillende oppervlakken en materialen worden gebruikt, zoals papier, karton, stof, leer en hout. Hiermee kunt u uw logo op allerlei creatieve manieren gebruiken.

 

Bestel uw stempel met eigen logo

Stempel bestellen met logo? Bij Kantoorstempels.nl bestelt u uw stempel met eigen logo eenvoudig en snel. Volg deze stappen:

  1. Selecteer het juiste formaat: Kies het formaat van uw stempel op basis van uw behoeften.
  2. Upload uw logo: Upload uw logo in hoge resolutie voor de beste resultaten. U kunt ook een eigen tekst op de stempel zetten met behulp van onze creator.
  3. Kies de inktkleur: Kies de inktkleur die het beste bij uw merk past. Handstempel? Kies dan een losse stempelinkt en vergeet ook het stempelkussentje niet.
  4. Plaats uw bestelling: Plaats uw bestelling en voltooi de betaling.

Heeft u nog vragen over uw logo stempel? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met al uw stempelbehoeften.

Waarom Kantoorstempels.nl?

Onze stempels met logo worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen, zodat ze lang meegaan. We vertrouwen op bekende merken zoals Trodat en Colop en combineren dat met onze geavanceerde productiemethoden.
 

1. Kwaliteit en duurzaamheid

We maken gebruik van geavanceerde lasermachines, wat resulteert in scherpe, gedetailleerde afdrukken van uw eigen logo. Ons duurzame rubber zorgt ervoor dat uw logostempel niet uitdroogt en geschikt is voor diverse stempelinkten, wat resulteert in prachtige afdrukken op papier.

Als het inktkussen van uw zelfinktende stempel leeg is, kunt u gewoon een reservekussentje aanschaffen. U hoeft dus niet meteen een compleet nieuwe stempel aan te schaffen. Als alleen de tekst van uw zelfinktende stempel moet worden gewijzigd, kunt u bij ons een nieuw tekstplaatje bestellen. Bestel dan ook een nieuw inktkussen. Vaak is het oude inktkussentje namelijk ingedeukt op uw oude tekst.
 

2. Snelle levering

Wij begrijpen dat tijd cruciaal is voor uw bedrijf. Daarom streven we naar snelle levering van uw stempels met logo. U hoeft niet lang te wachten om aan de slag te gaan met uw nieuwe kantoorbenodigdheden. Bestel op werkdagen voor 15:00 uur en we verzenden dezelfde dag nog!
 

3. Klantenservice

Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de perfecte stempel met logo voor uw behoeften. We zijn trots op onze uitstekende service en staan garant voor uw tevredenheid.

 

Kwaliteitscontroles voor perfectie

Voordat we uw logostempel maken, ondergaat uw bestelling meerdere kwaliteitscontroles om te garanderen dat u de perfecte stempel ontvangt. We bekijken uw bestelling zorgvuldig om ervoor te zorgen dat deze aan uw verwachtingen voldoet en overeenkomt met ons productieproces.

Het rubber voor uw stempel wordt geïnspecteerd op oneffenheden voordat het wordt gegraveerd. Na het graveren wordt het rubber op het stempelmontuur geplaatst en controleren we op scherpe afdrukken en gedetailleerde ontwerpen. Bij logo stempels is precisie essentieel. Vlak voor verzending controleren we opnieuw of alles overeenkomt met uw bestelling, inclusief inktkleur en stempelformaat.