Stempels kopen

Nieuwe stempels kopen?

Bent u toe aan nieuwe stempels of wilt u voor het eerst een stempel online kopen? Bij Kantoorstempels.nl vindt u een enorm assortiment stempelproducten van hoge kwaliteit en voor allerlei zakelijke of persoonlijke doeleinden. U kunt bij ons vrijwel alle stempels zelf online personaliseren met tekst of een afbeelding, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf. En dat zonder extra kosten! Niets zelf ontwerpen? Ga dan bijvoorbeeld voor een handstempel met standaard tekst of zelfinktende datumstempels.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” creëert of uploadt u uw eigen ontwerp.

☑️ Print vervolgens uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag.
 

Stempels laten maken met uw ontwerp
 

Stempel kopen

U kunt in goed vertrouwen uw stempels online kopen bij Kantoorstempels.nl. Wij maken de stempels voor u op maat vanuit onze goed uitgeruste stempelfabriek in Eindhoven, met gedreven mensen die alleen tevreden zijn wanneer uw opdracht perfect wordt uitgevoerd. Dat gebeurt met goed materiaal, zoals geavanceerde lasermachines voor het perfect uitsnijden van afbeeldingen en teksten. 

Heeft u bepaalde ideeën over een ontwerp of komt u er niet helemaal uit tijdens het maken van een stempel? Neem bij vragen altijd even contact met ons. Wij denken graag met u mee en samen komen we er vast wel uit! Of u nu een enkele stempel wilt kopen of juist een groot aantal, wij voeren uw opdracht altijd met uiterste zorg en precisie uit. U kunt dus met een gerust hart uw stempels online kopen bij ons.

 

Alle categorieën stempels online kopen

Wanneer u van plan bent om een stempel te kopen, dan bent u bij Kantoorstempels.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk in alle categorieën vele particuliere- of zakelijke stempels en stempelaccessoires in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zelfinktende stempels, houten handstempels en datumstempels.
 

Kleine stempeltjes kopen

U kunt ook kiezen voor handige Pocket stempeltje die u overal mee naartoe neemt. Andere kleine stempeltjes om te kopen zijn bijvoorbeeld onze superleuke Woodies stempels.
 

Stempelaccessoires 

In ons assortiment vindt u ook een ruime collectie stempelkussens, reservekussens en stempelinkten. Koopt u een handstempel dan moet u er ook nog een kussentje en inkt bij bestellen. Gaat u voor een zelfinktende stempel, dan is het inktkussen in het mechanisme is gebouwd. U zult dan enkel na een tijdje een nieuw reservekussen moeten kopen.

 

Stempels voor bedrijfstakken kopen

Voor diverse bedrijfstakken hebben wij veelgebruikte stempels in het assortiment. Kijk hiervoor bij de categorie 'Speciaal voor bedrijfstakken'. Onder andere boekhouders, apothekers, deurwaarders en vertalers kunnen een speciaal voor die beroepsgroep op maat gemaakte stempel kopen. 
 

Speciale stempels kopen

Daarnaast hebben wij ook een groot aantal bijzondere stempels waarmee u zich als bedrijf echt kunt onderscheiden van de concurrentie. Personaliseer uw producten bijvoorbeeld met een brandstempel of onderteken uw documenten of brieven met een luxe preegstempel. Geef aandacht aan uw correspondentie door een chique lakzegel, gemaakt met een lakstempel, op de envelop of op een brief te plaatsen. Uw klant of zakenrelatie zal deze vorm van aandacht zeker weten te waarderen. 

Kortom, voor stempels kopen kunt u het beste terecht bij Kantoorstempels.nl.!