Trodat Imprint 1 rood

Trodat Imprint 1 rood

Creëer met gemak jouw unieke stempel - Trodat Imprint 1 rood. Max. 4 regels.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 14mm

19,95 Excl. btw
24,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de veelzijdigheid van de Trodat Imprint 1 Rood

Deze stempel is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, elk met een eigen inktkussen in de kleuren zwart, blauw, rood en groen. De stempel staat met een afdrukformaat van 38x14mm garant voor een goede afdruk.

Dankzij de variëteit aan kleuren en goede afdruk biedt de Trodat Imprint 1 Rood blijvend goede resultaten. Wil je een ander kleur inktkussen? Bestel deze dan eenvoudig en vergroot je mogelijkheden.

Kies vandaag nog jouw favoriete kleur stempel en voeg een eigen ontwerp toe. ✓ Bestellingen op werkdagen vóór 15:00 uur worden dezelfde dag verzonden ✓

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.