Trodat Printy 4822

Trodat Printy 4822

Trodat 4822 zelfinktende tekststempel, schrifthoogte 4 mm.

Meer informatie
15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Printy 4822

De Trodat Printy 4822 is een veelzijdige zelf-inktende stempel die uitblinkt in efficiëntie en precisie. Haar unieke kenmerk, het doorzichtige vlak onderaan de stempel, biedt de gebruiker een groot voordeel: een helder overzicht van waar de afdruk zal verschijnen. Gebruiksgemak wordt verder vergroot doordat het inktkussentje éénvoudig te verwisselen is, zonder dat er inkt aan uw handen komt.

 

Printy 4822 voordelen in een notendop

Handig Doordraaibaar Ontwerp: De Printy 4822 is voorzien van een draaimechanisme, waardoor moeiteloos geschakeld kan worden tussen verschillende woorden. Hierbij kunt u kiezen uit opties zoals REMBOURS, PRIOR, SPOED, AANGETEKEND, DUPLICAAT, BRIEF, PER EXPRES, LUCHTPOST, VERZ. Per FAX, ONTV. Per FAX, en DRINGEND.

Nauwkeurig Afdrukken Gegarandeerd: Het doorzichtige vlak onderaan de Printy 4822 biedt een duidelijk zicht op de afdruklocatie, waardoor elke afdruk precies geplaatst wordt zoals gewenst.

Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van hoogwaardige inkt op waterbasis, niet alleen milieuvriendelijk maar ook voldoend aan de archiveringsstandaarden van DIN ISO 11798. Deze inkt is geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten.

Snelle Levering: Met een indrukwekkende levertijd van slechts 1 werkdag kunt u snel profiteren van de efficiëntie van deze Printy 4822 in uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Inktkleuren voor Trodat 4822

Bij de Trodat 4822 heeft u de vrijheid om te kiezen tussen diverse inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. Elke kleur is zorgvuldig samengesteld om heldere en scherpe afdrukken te waarborgen. De inkt op waterbasis is niet alleen veelzijdig maar is ook geschikt voor standaard (niet gladde) papiersoorten.

 

Duurzaamheid en Milieubewustzijn met Trodat 4822

Naast functionaliteit legt Trodat de nadruk op duurzaamheid. Alle Trodat bestsellers, inclusief de Trodat4822, zijn CO2 neutraal. Dit betekent dat zowel de productie als het gebruik van deze stempel geen schadelijke impact heeft op het milieu. Door te kiezen voor Trodat draagt u actief bij aan een eco-bewuste oplossing voor uw stempelbehoeften.

 

Trodat 4822: Professioneel Gebruik op Zijn Best

Of u nu verschillende aanduidingen op documenten moet plaatsen of post van specifieke stempelafdrukken moet voorzien, de Trodat Printy 4822 biedt de flexibiliteit en betrouwbaarheid die cruciaal zijn voor professioneel gebruik. Haar constructie en gebruik van hoogwaardige materialen garanderen langdurige gebruik.

Met de Trodat Printy 4822 haalt u niet alleen een handig kantoorinstrument in huis, maar ook een stempel die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van precisie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

 

Heeft u een ander woord nodig om te stempelen? kies dan voor de Trodat Printy 4912

Wilt u afdrukken op glad papier? Kies dan voor de:

Handstempel 50x20 en het StazOn stempelkussen 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.