Verfsjablonen

Verfsjablonen kopen bij Kantoorstempels

Onze verfsjablonen zijn geschikt voor pallet, houten kisten, de vloer, stoep, straat, muren en nog veel meer. Wij maken onze sjablonen van Mylar. Dit is een dun flexibel kunststof. Het Mylar verfsjabloon kunt u keer op keer schoonmaken en hergebruiken.

☑️ Kies het juiste formaat uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u zelf uw sjabloon ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw sjabloon dezelfde dag.
 

Bekijk onze sjablonen
 

test

Wat zijn verfsjablonen?

Verfsjablonen, zoals de naam al doet vermoeden, zijn sjablonen die worden gebruikt bij schilder- en decoratieprojecten. Ze zijn meestal gemaakt van flexibel materiaal, zoals plastic of karton, en hebben uitsparingen in verschillende vormen en patronen. De verfsjablonen van Kantoorstempels.nl zijn gemaakt van Mylar, een flexibel en duurzaam plastic. 

 

Eigen verfsjabloon maken: een persoonlijke touch

Een verfsjabloon maken en hiermee uw eigen afdruk maken is ontzettend gaaf. De boodschap die u met zo'n aangepast sjabloon kunt overbrengen, zegt meer dan bijvoorbeeld een poster of een standaard spreuk. 

Gaat u voor een tekst sjabloon, een sjabloon met een afbeelding of wilt u een combinatie van afbeelding, lijnen, tekst...? Het kan allemaal bij ons! U laat uw creativiteit de vrije loop, wij zorgen dat u het verfsjabloon krijgt dat u voor ogen heeft.

Naast het zelf maken van een verfsjabloon kunt u ook heel eenvoudig een bestand uploaden. De volgende bestandstypen zijn mogelijk: PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. 

 

Verfsjablonen: sjablonen voor op de muur, vloer of andere oppervlakten

U vindt in onze webshop heel wat standaard verfsjablonen. U gebruikt bijvoorbeeld letters, cijfers en symbolen waarmee u een persoonlijk verfsjabloon kunt maken. Maar als u toch nog iets anders wilt en een volledig gepersonaliseerd tekst sjabloon op maat wenst, dan stuurt u ons gewoon uw eigen ontwerp door. Wij zullen uw verfsjablonen maken precies zoals u dat wilt. Enkele voorbeelden:

  1. Denk bijvoorbeeld aan een mooie tekst voor de muur van uw woonkamer: een slogan of de namen van uw gezinsleden bijvoorbeeld.
  2. Of u kunt een eigen verfsjabloon laten maken met het logo van uw onderneming. U brengt deze dan aan waar u ook maar wilt. Het is een stuk extra reclame dat u maakt.
  3. Voor de kamer van uw kleintje kunt u een sjabloon laten maken met zijn of haar favoriete stripfiguur met daarbij een grappige tekst.
  4. U kunt samen met uw vrienden een verfsjabloon maken en hiermee uw mancave een eigen touch geven. Dat kan ook met een vloersjabloon of een naamsjabloon.

Zo zijn er nog heel wat voorbeelden waarbij een mooi op maat gemaakt verfsjabloon uw omgeving kan opfleuren. Schilderen met sjablonen is gewoon heel erg leuk leuk!
 

Hoe een verf sjabloon gebruiken?

Het gebruik van verfsjablonen is eenvoudig. Volg deze stappen voor een succesvol project:

  1. Plaats het verfsjabloon op het oppervlak dat u wilt schilderen.
  2. Zorg ervoor dat het stevig vastzit. Gebruik hiervoor eventueel lijmspray.
  3. Breng verf aan met een spons, penseel of spuitbus.
  4. Verwijder voorzichtig het sjabloon om het ontwerp te onthullen.
  5. Laat de verf drogen en bewonder het resultaat!

Na gebruik kunt u de verfsjablonen gemakkelijk reinigen met warm water en milde zeep. Zorg ervoor dat ze volledig droog zijn voordat je ze opbergt.

 

Verfsjabloon laten maken: gemakkelijk en snel

Eigen verfsjablonen laten maken duurt niet lang. U plaatst uw bestelling gemakkelijk online en krijgt het snel thuisgestuurd. U kunt dan meteen aan de slag om uw muur te decoreren. Kijk ook eens bij onze benodigdheden en kies ook uw inkt, krijtspray en rollers via onze website. 

Een eigen verfsjabloon laten maken wil waarschijnlijk zeggen dat u het meerdere keren wilt gebruiken. Met de verfsjablonen van Kantoorstempels.nl kan dat. Deze worden namelijk gemaakt van het duurzame en herbruikbare materiaal Mylar. Heeft u twijfels hoe u uw sjablonen moet gebruiken? Vraag ons gerust om advies. 

 

Verfsjabloon bestellen bij Kantoorstempels.nl

Bij Kantoorstempels gaan wij voor kwaliteit en service. Wilt u een sjabloon maken maar weet u niet goed of de grootte van de letters lukt, of de stijl past bij uw project en of uw ontwerp wel geschikt is om een tekst sjabloon te maken? Neem gerust contact met ons op voor advies. Samen met u zoeken wij naar de meest geschikte oplossing.