6/9411 inktkussen

Trodat 6/9411 inktkussen: Perfect geschikt als vervangende inkt voor de Trodat zakstempel 9411.

Meer informatie
2,50 Excl. btw
3,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Trodat 6/9411 Inktkussen: Duurzaam en Effectief

Het Trodat 6/9411 inktkussen is speciaal gemaakt voor gebruik met de Trodat zakstempel 9411 en staat garant voor betrouwbare en scherpe stempelafdrukken. Gevuld met hoogwaardige inkt op waterbasis, biedt dit inktkussen een langdurige oplossing voor zelf-inktende Trodat stempels. Met een indrukwekkende levensduur van ongeveer 4.000 à 7.000 afdrukken kunt u lange tijd genieten van consistente resultaten, waardoor de noodzaak voor frequente vervanging wordt verminderd. Het vervangen van het inktkussen is eenvoudig: druk de stempel lichtjes in, verwijder het oude kussen en plaats het nieuwe inktkussen. Met het Trodat 6/9411 inktkussen bent u verzekerd van moeiteloos en professioneel stempelwerk, elke keer opnieuw.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.