6/9412 inktkussen

Het 6/9412 inktkussen: onmisbaar voor scherpe stempelresultaten.

Meer informatie
2,60 Excl. btw
3,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Trodat 6/9412 Inktkussen: voor duurzame en scherpe stempelafdrukken

Het Trodat 6/9412 inktkussen is speciaal ontworpen voor gebruik met Trodat stempels en biedt een betrouwbare, consistente inkttoevoer voor heldere en scherpe afdrukken. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige standaard inkt op waterbasis is dit inktkussen geschikt voor intensief gebruik en kan het tot wel 7000 afdrukken produceren. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is het inktkussen eenvoudig te vervangen, waardoor u snel weer aan de slag kunt met uw stempelwerk. Voeg het Trodat 6/9412 inktkussen toe aan uw stempelcollectie voor betrouwbare prestaties en professionele resultaten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.