6/9430 inktkussen

Trodat 6/9430 inktkussen: Verzekerd van heldere en professionele resultaten.

Meer informatie
2,75 Excl. btw
3,33 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Optimaliseer Uw Stempelwerk met het Trodat 6/9430 Inktkussen

Benut de kracht van scherpe en consistente stempelafdrukken met het Trodat 6/9430 inktkussen, een onmisbaar accessoire voor zelf-inktende stempels. Dit hoogwaardige inktkussen is speciaal ontworpen om een duurzame en betrouwbare prestatie te leveren, elke keer weer.

Uitmuntende Kwaliteit: Het Trodat 6/9430 inktkussen is vervaardigd met de hoogste kwaliteit standaard inkt op waterbasis, waardoor het optimale prestaties en duurzame resultaten garandeert. Met deze inktkussen krijgt u altijd heldere en scherpe afdrukken, ongeacht het type document of papier.

Eenvoudig in Gebruik: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is het vervangen van het inktkussen een moeiteloze taak. U kunt snel en gemakkelijk het oude inktkussen verwijderen en het nieuwe inktkussen plaatsen, waardoor u kostbare tijd bespaart en uw stempel altijd klaar is voor gebruik.

Veelzijdige Toepassingen: Of u nu documenten, facturen, enveloppen of ontvangstbewijzen moet stempelen, het Trodat 6/9430 inktkussen staat altijd paraat. Geschikt voor gebruik in kantoren, thuiskantoren, kleine bedrijven en administratieve omgevingen, dit inktkussen biedt veelzijdige oplossingen voor diverse stempelbehoeften.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Met een indrukwekkende levensduur van duizenden afdrukken, biedt het Trodat 6/9430 inktkussen duurzaamheid en betrouwbaarheid voor langdurig gebruik. U kunt erop vertrouwen dat uw stempelwerk consistent en professioneel blijft, zelfs bij intensief gebruik.

Bestel Vandaag Nog: Optimaliseer uw stempelwerk en geniet van scherpe en consistente afdrukken met het Trodat 6/9430 inktkussen. Bestel vandaag nog en ervaar de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid die Trodat-inkt te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.