BBQ stempel

Maakt u de lekkerste hamburgers of saté?

Dan wilt u natuurlijk, dat uw klanten zien, dat zij uw hamburgers aan het eten zijn en niet die van een concurrent. De beste manier om dat te doen is uw logo op uw vlees aan te brengen. Dan kan er geen misverstand over bestaan van wie die overheerlijke hamburger is. En daarvoor hoeft u niet met inkt, kleurstoffen of andere onnatuurlijke middelen aan de slag, u kunt uw vlees namelijk ook brandmerken. Met onze bbq stempel en uw logo kunt u allerlei culinaire hoogstandjes in uw restaurant voorzien van uw eigen logo, zo ook b.v. broodjes. Een bbq vlees stempel is ook zeer geschikt voor een slagerij. Zo kunt u op een unieke manier al uw favoriete producten voorzien van uw eigen logo.

☑️ Kies het juiste type bbq stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw bbq stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

bbq stempel

Hoe werkt BBQ vlees stempel?

Onze bbq vlees stempels bestaan uit een elektrisch verwarmingselement en een brandplaat met het logo of de tekst erop. Bij sommige stempels kunt u de brandplaten zelf verwisselen, zodat u met één stempel verschillende logo’s kunt plaatsen. Bij de grotere brandstempels is dit niet mogelijk en heeft u dus meerdere apparaten nodig, als u verschillende logo’s wilt kunnen plaatsen. Het verwarmingselement heeft zo’n 8 tot 10 minuten nodig om op te warmen. Daarna kunt u uw producten brandmerken met uw logo. Zo kunt u uw gasten een heerlijk broodje hamburger serveren, waarbij zowel de hamburger als het broodje zijn voorzien van uw logo. De bbq stempels zijn overigens ook geschikt om andere materialen te brandmerken, bijvoorbeeld hout, leer en kunststof. Het enige, waar u aan moet denken, is dat u de temperatuur juist instelt voor het materiaal, dat u wilt brandmerken. Voor het instellen van de juiste temperatuur heeft u een warmteregelaar nodig. Zo kunt u bijvoorbeeld uw klanten een hamburger met uw logo serveren op een houten plank, die ook van uw logo is voorzien. Vermeld wel even dat het gaat om een brandstempel voor in voedsel te branden. De stempel moet dan n.l. voorzien zijn van een speciale laag geschikt voor food.

Voordelen van een bbq stempel

Het belangrijkste voordeel van uw vlees brandmerken met een bbq stempel is, dat u geen inkt of kleurstoffen hoeft te gebruiken. Veel consumenten vinden het niet prettig, als er onnodige kleurstoffen in hun voedsel zitten. Doordat onze brandstempels elektrisch zijn, kunt u ze opwarmen tot exact de juiste temperatuur. Bovendien houdt de stempel deze temperatuur ook goed vast. Zo bent u verzekerd van een goed scherp brandmerk, dat elke keer hetzelfde is.

Uw eigen BBQ vlees stempel ontwerpen

U bestelt uw eigen bbq stempel heel eenvoudig online. Kies allereerst het formaat en het soort stempel uit. Vervolgens kunt u uw logo uploaden. Let erop, dat het logo voor een mooi resultaat strakke lijnen moet hebben en geen kleine tekst of details. Verder is alles mogelijk. Als u twijfelt of uw logo geschikt is voor uw bbq vlees stempel, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag. Na het uploaden kunt u uw brandstempel bestellen en gaan wij voor u aan de slag. Binnen enkele dagen kunt u met uw nieuwe stempel aan de slag en al uw vlees brandmerken.