Blokstempels laten maken?

 
Kantoorstempels.nl heeft een grote selectie aan blokstempels, boekhoudstempels of administratie stempels en verkoopt al jaren tot tevredenheid stempels aan menig boekhouder, administratiekantoor of accountant. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een stempel voor de boekhouding. Een blokstempel, een datumstempel of een combinatie hiervan.
 

Hoe ontwerpt u uw eigen blokstempel?

Ontwerp uw eigen blokstempel in Excel en maak daar een PDF van. Vervolgens kunt u deze online uploaden bij de stempel van uw keuze. U kunt ook uw blokstempels laten maken door deze direct online op onze site ontwerpen. Kies dan de boekhoudstempel uit die u wilt en begin met uw ontwerp. Tenslotte kunt u ook gebruik maken van de reeds door ons ontworpen voorbeelden en de teksten daarop aanpassen naar uw keuze.
 

Blokstempels met of zonder datum?

Niet iedere blokstempel heeft een datum nodig. U kunt ook kiezen voor een stempel zonder datum. Of een stempel erbij met een doordraaibare datum. Indien u met Excel zelf uw blokstempel wilt ontwerpen let er dan op dat de datum, op een enkele uitzondering na, altijd in het midden zit en dat het ontwerp een “wit” ruimte moet hebben van minimaal 32 br.x 12 h. mm. i.v.m. de ruimte van de datum en om deze handmatig door te kunnen draaien.
 

Het verschil tussen een handstempel en een zelfinktende stempel. 

De naam “zelfinktende stempel” zegt het al. Een zelfinktende stempel heeft een ingebouwd stempelkussen ca 7.000 afdrukken meegaat. Voor boekhoudstempels of een administratiestempel echter is een zelfinktende stempel niet altijd groot genoeg.
 

Kiest u voor een handstempel of een zelfinktende stempel? 

Het grootste formaat voor een zelf-inktende blokstempel is de Colop Expert 3900 (106x55 mm) en de EOS 130 (114x89 mm). Valt het formaat dat u zoekt daarbuiten dan blijft de handstempel over. Wilt u een grote handstempel met datum (altijd in het midden) dan kunt u kiezen voor de Colop P700/10. Vergeet niet bij een handstempel een stempelkussen te bestellen dat groot genoeg is. Tenslotte kunt u ook kiezen voor een grote boekhoudstempel op een handstempel zonder doordraaibare datum. Deze stempel boekhouding wordt heel vaak voor gekozen.