Blokstempels

Blokstempels laten maken?

Kantoorstempels.nl heeft een grote selectie aan blokstempels, boekhoudstempels of administratie stempels en verkoopt al jaren tot tevredenheid stempels aan menig boekhouder, administratiekantoor of accountant. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een stempel voor de boekhouding. Een blokstempel, een datumstempel of een combinatie hiervan. 

☑️ Kies het juiste type blokstempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw blokstempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw blokstempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

blokstempels

Hoe ontwerpt u uw eigen blokstempel?

Ontwerp uw eigen blokstempel in Excel en maak daar een PDF van. Vervolgens kunt u deze online uploaden bij de stempel van uw keuze. U kunt ook uw blokstempels laten maken door deze direct online op onze site ontwerpen. Kies dan de boekhoudstempel uit die u wilt en begin met uw ontwerp. Tenslotte kunt u ook gebruik maken van de reeds door ons ontworpen voorbeelden en de teksten daarop aanpassen naar uw keuze.

 

Blokstempels met of zonder datum?

Niet iedere blokstempel heeft een datum nodig. U kunt ook kiezen voor een stempel zonder datum. Of een datumstempel erbij met een doordraaibare datum. Indien u met Excel zelf uw blokstempel wilt ontwerpen let er dan op dat de datum, op een enkele uitzondering na, altijd in het midden zit en dat het ontwerp een “wit” ruimte moet hebben van minimaal 32 x 12mm i.v.m. de ruimte van de datum en om deze handmatig door te kunnen draaien.

 

Het verschil tussen een handstempel en een zelfinktende stempel.

De naam “zelfinktende stempel” zegt het al. Een zelfinktende stempel heeft een ingebouwd stempelkussen ca 7.000 afdrukken meegaat. Voor boekhoudstempels of een administratiestempel echter is een zelfinktende stempel niet altijd groot genoeg.
 

Kiest u voor een handstempel of een zelfinktende stempel?

De naam “zelf-inktende stempel” zegt het al. Een zelf-inktende stempel heeft een ingebouwd stempelkussen ca 7.000 afdrukken meegaat. Voor blokstempels echter is een zelf-inktende boekhoudstempel niet altijd groot genoeg. 

Het grootste formaat voor een zelf-inktende blokstempel is de Colop Expert 3900 (106x55 mm) en de EOS 130 (114x89 mm). Wilt u een nog groter afdrukformaat voor uw blokstempel laten maken dan blijft de handstempel over. Wilt u een grote handstempel met datum (altijd in het midden) dan kunt u kiezen voor de Colop P700/10. Dit is een serie stempels van Colop met veel verschillende formaten. Een grote keuze aan boekhoudstempels met een datum. De datum is altijd in het midden omdat dit nodig is voor de stabiliteit van de stempel en dus ook een mooiere afdruk. Deze datum van deze boekhoudstempel kunt u handmatig draaien zodat u verzekerd bent van jarenlang een goede afdruk maken.

Valt het formaat dat u zoekt buiten de zelf-inktende stempels dan blijft de handstempel over. Wilt u een grote handstempel met datum (altijd in het midden) dan kunt u kiezen voor de Colop P700/10. Vergeet niet bij een handstempel een stempelkussen te bestellen dat groot genoeg is. Tenslotte kunt u ook kiezen voor een grote boekhoudstempel op een handstempel zonder doordraaibare datum. Deze stempel boekhouding wordt heel vaak gekozen.

Een goede stempel gaat jarenlang mee. Heeft u gekozen voor een zelf-inktende stempel en wilt u de afdruk wijzigen? Dat kan zonder problemen. Kijk op onze website bij stempelplaatjes, kies het juiste model uit en bestel een nieuw tekstplaatje voor uw stempel. Wat u echter ook moet doen is het inktkussentje van uw boekhoudstempel controleren of deze is ingedeukt door de oude tekst. Dat is bijna altijd het geval. Indien dit zo ook bij uw administratie stempel zo is moet u ook het inktkussentje vervangen.

 

Koop hier een handstempel / blokstempel