Colop 2860 boekhoudstempel met datum

Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D

Boekhoudstempel Colop Classic 2860 met datum. Het voorbeeld is door u zelf aan te passen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 68 x 49mm

108,72 Excl. btw
131,55 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic 2860 D, de ideale boekhoudstempel

Efficiënte Datumstempel voor Boekhoudkundige Toepassingen

De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D is een uitstekende keuze voor boekhoudkundige doeleinden en wordt beschouwd als de jumbo onder de datumstempels. Met zijn zelfinktende functie biedt deze stempel gemak en efficiëntie voor dagelijks gebruik in de boekhouding. De afdruk van deze stempel volgt het formaat dag/maand/jaar en wordt weergegeven in een rechthoekige tekstplaat. Met een maximale afdrukafmeting van 68x49mm kunt u belangrijke data en informatie duidelijk markeren.

 

Voordelen:

Tijdbesparend en efficiënt: De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D maakt snelle en nauwkeurige afdrukken mogelijk, waardoor uw boekhoudkundige taken soepeler verlopen.

Zelfinktend gemak: De stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussentje, waardoor u altijd klaar bent om te stempelen zonder extra inkt nodig te hebben. Het inktkussentje gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, wat zorgt voor duurzaam gebruik op de lange termijn.

Duidelijk datumformaat: Met het dag/maand/jaar formaat wordt de datum helder en gestructureerd weergegeven, essentieel voor een goede documentatie in de boekhouding.

Ruime afdrukafmeting: Met een maximale afdrukafmeting van 68x49mm biedt de stempel voldoende ruimte voor cruciale informatie, waardoor verwarring wordt voorkomen.

Robuust ontwerp: De Colop Classic 2860 D is stevig gebouwd en kan dagelijks intensief gebruik aan zonder in te boeten aan kwaliteit.

Met de Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D haalt u een betrouwbare en efficiënte stempel in huis die aan alle eisen van een boekhoudafdeling voldoet. Of u nu data wilt vastleggen, facturen wilt markeren of andere boekhoudkundige taken wilt vergemakkelijken, deze stempel staat altijd klaar om u te ondersteunen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.