Colop Printer 53 boekhouding

Boekhoudstempel Colop Printer 53

Boekhoudstempel Colop Printer 53. De tekst in het voorbeeld is door u zelf aan te passen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

26,27 Excl. btw
31,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 53 boekhoudstempel

Ontdek de Colop Printer 53 - De ideale boekhoudstempel met een ingebouwd ontwerp en handige zelfinktende functie. Deze hoogwaardige stempel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in boekhoudkundige omgevingen, waardoor het markeren van belangrijke documenten een fluitje van een cent wordt.

 

Belangrijkste eigenschappen:

Automatische inkttoevoer: Dankzij de geïntegreerde inktcartridge is het gedoe met losse inktkussens verleden tijd. Bij elke afdruk voorziet de Colop Printer 53 het stempelkussen automatisch van verse inkt, voor nette en consistente resultaten zonder vlekken.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid: Het stevige ontwerp van de Colop Printer 53 staat garant voor langdurige prestaties, zelfs bij intensief gebruik. Vertrouw op duizenden haarscherpe afdrukken zonder zorgen.

Standaard, maar toch professioneel: De boekhoudstempel wordt geleverd met een standaard "Boekhouding" ontwerp. Het zorgt voor een professionele uitstraling en ordelijkheid op belangrijke documenten.

Eenvoudig in gebruik: De Colop Printer 53 is zeer gebruiksvriendelijk. De ergonomische vormgeving ligt prettig in de hand en garandeert een nauwkeurige positionering van de afdruk.

Flexibiliteit in personalisatie: Hoewel dit model een standaard ontwerp heeft, is het mogelijk om de stempel aan te passen met individuele tekst, logo's of data. Hierdoor voldoet de stempel aan de specifieke eisen van uw boekhoudafdeling.

 

Technische specificaties:

  • Afdrukformaat: 45 x 30 mm
  • Standaard tekst: "Boekhouding"
  • Type stempel: Zelfinktend
  • Beschikbare inktkleuren: Zwart, blauw, rood, groen (afhankelijk van voorraad)
  • Materiaal: Stevig kunststof omhulsel
  • Inkt navulbaar: Ja, indien nodig
  • Aantal afdrukken per inktvulling: Gemiddeld tot 7.000 afdrukken

De Colop Printer 53 boekhoudstempel biedt een moeiteloze stempelervaring met indrukwekkende prestaties. Vereenvoudig uw boekhoudprocessen en creëer een professionele indruk op uw belangrijke papieren met deze betrouwbare en handige stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.