Brandstempel ALK ER80

Brandstempel ALK ER80 10x10mm. compleet

Complete brandstempel ALK ER80 met 80 Watt - Inclusief gravure met afbeelding of logo

Meer informatie
171,90 Excl. btw
208,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Brandstempel ALK ER80 met gravure 10x10cm

Met de brandstempel ALK ER80 haal je een optimaal hulpmiddel in huis om eenvoudig en met een optimaal resultaat stempels op de meest uiteenlopende materialen aan te kunnen brengen. Net als bij de brandstempel S-serie of de HLP brandstempels, kan met deze brandstempel ALK ER80 individuele motieven worden gemaakt en de uitwisseling van de respectieve brandplaten maakt een variabel gebruik van deze stempel mogelijk en zo vaak als u de bijbehorende motieven wilt gebruiken.

 


De eenvoudige bediening van de stempel

Een brandstempel ALK ER80 moet worden opgewarmd om de optimale temperatuur te krijgen voor het succesvolle werk. Dit proces duurt slechts 10 minuten, dus je kunt snel aan de slag. Als andere waarden dan de opgegeven standaardtemperatuur voor het branden in hout gewenst zijn, kan een bijbehorende netspanningsregelaar worden gebruikt, die niet bij de levering is inbegrepen.

Nadat de temperatuur is bereikt, kan het motief op het beoogde doel worden gestempeld. Voor dit doel kan het stempelen worden gedaan met de comfortabele en veilig vast te houden houten handgreep. Als alternatief kan een brandijzer worden gebruikt, wat nog meer gemak belooft.

 


De eigenschappen van het brandstempel

Onze brandstempel ALK ER80 is uitgerust met een Europese stekker die moet worden aangesloten op een standaard 230 volt stopcontact om de benodigde stroom te krijgen. Met een vermogen van 80 watt kan hij dan zijn werk doen en optimale brandmerken maken. Hiervoor heeft dit model een plaat met gravure met een afmeting van 10x10mm, die op elk moment vervangen kan worden door andere brandplaten. Het 10x10mm bord biedt ruimte voor een persoonlijk motief met afmetingen van 8x8mm.

Om zo'n persoonlijk motief te creëren, moet een overeenkomstige afbeelding worden gemaakt met programma's zoals illustrator.eps of .ai. Deze kan dan eenvoudig geüpload worden zodat de gewenste 10x10mm brandplaat gecreëerd kan worden.

Een grote brandstempel heeft meer watt dan een kleine brandstempel. Om een ​​voorbeeld te geven, een HLP 108 brandstempel is 105x80mm. 800 watt

Met een elektrische Alk ER80 brand je hout, leer en plastic. Voor de laatste 2 heb je een netspanningsregelaar nodig

 


Compleet brandijzer ALK ER80 - formaat 10 x 10 mm
80 Watt - Inclusief gravure met afbeelding of logo
Formaat van de branding 8 x 8 mm Branding levertijd: 1-4 werkdagen na goedkeuring van de drukproef.
Bestand uploaden Branding Stamp: Upload illustrator.eps of .ai geconverteerd naar lettercontouren

Met een elektrisch brandijzer brand je hout, leer en plastic. Voor de laatste 2 heb je een thermische controller nodig

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.