Brief stempel

Met een brief stempel komt u professioneler over

Stempels zijn in het leven geroepen om u het leven makkelijker te maken. Daarom zijn ze ook zo geliefd op kantoor of in uw vereniging. Als een brief een stempel vertoont, komt dit veel professioneler over. Het laat zien dat u investeert in kwaliteit en in uw imago. En anderzijds besparen envelop stempels of brief stempels u heel wat tijd. U kunt in een mum van tijd verschillende brieven in één beweging ondertekenen. Ook al schrijft u de inhoud van de brief met de hand, of ook al schrijft u handmatig het adres van de bestemmeling op een envelop, met een brief stempel ziet het resultaat er veel professioneler uit. Het loont de moeite om in een envelop stempel te investeren. Het toont dat u ook aan details denkt en zorg draagt voor hoe u overkomt. Diegene die de brief krijgt, zal dit zeker appreciëren.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw brief stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Wat zijn de mogelijkheden van envelop stempels?

We mogen gerust stellen dat de mogelijkheden van envelop stempels eindeloos zijn. U plaatst er bijvoorbeeld enkel uw naam op. Of u laat er de naam van uw bedrijf, uw naam en functie en de gegevens van uw bedrijf op plaatsen. Eventueel voegt u ook nog een logo of een handtekening bij. U merkt het: u bepaalt zelf wat er op de stempel moet komen. De meeste van deze types stempels worden gebruikt om brieven op een snelle manier te ondertekenen of om een briefhoofd te creëren en om een stempel op een envelop te drukken. Zo personaliseert u welk document u ook maar wenst.

 

Meer dan maar een doorsnee stempel

De meeste gekende stempels tegenwoordig zijn de zelfinktende stempels. Maar sommigen zweren bij een houten handstempel omdat die goed in de hand ligt. Of denkt u maar eens aan een stempelpen. Van klasse gesproken! 

Deze compacte brief stempel is uiterst makkelijk op te bergen en u heeft het altijd bij u. Een stempel op een envelop plaatsen of een brief ondertekenen kan dan overal waar het ook maar nodig is. Bij een stempelpen heeft u zelfs de keuze tussen verschillende aantallen tekstregels. Een ander gadget maar toch zeer praktisch is de stamp mouse. Het is een stijlvol item dat makkelijk te openen en te sluiten is. Dit is een brief stempel met de mogelijkheid tot wel 7 tekstregels. En ze zijn in hippe en trendy kleuren te verkrijgen. Wilt u een stempel op een envelop met uw eigen ontwerp? Dan kan dit perfect met deze mouse.

 

Koop hier een handstempel / blokstempel.