Cijferstempels

Ben je opzoek naar een stempel waarmee je een bepaalde cijfercombinatie op papier kunt zetten? Overweeg dan een cijferstempel. Met een cijferstempel heb je de mogelijkheid om per band het cijfer te bepalen en zo tot een bepaalde cijferreeks te komen die eenvoudig op het papier te plaatsen is. Wij hebben diverse mogelijkheden qua stempel. Zo hebben wij een zelf-inktende cijferstempel, deze zet in één handomdraai een cijferreeks op papier. Ook hebben wij de mogelijkheid om te gaan voor een handstempel, hier heb je een los inktkussen bij nodig. Het voordeel hiervan is dat je op het losse inktkussen een inkt kan plaatsen die geschikt is voor een andere ondergrond dan papier. Hier kun je bijvoorbeeld een inkt op plaatsen die geschikt is voor op kunststof of bijvoorbeeld een erg gladde ondergrond. Let er op dat een zelf-inktende cijferstempel altijd beschikt over inkt die alleen is bestemd voor op normaal (print)papier.

Cijferstempels klein

Wij hebben diverse mogelijkheden qua stempelen maar ook diverse formaten. Het verschil in grootte wordt bepaald door 2 factoren bij een cijferstempel. Zo heb je de hoeveelheid banden naast elkaar, ook wel het aantal cijfers naast elkaar. Daarnaast heb je ook nog de cijferhoogte, deze begint bij 3 mm (kleiner dan 3mm wordt niet duidelijk zichtbaar op papier) en eindigt op 18 mm. Ook bepaal jij de cijfercombinatie op de kleine handstempels. Je hebt bij cijferstempels de mogelijkheid om een band te laten vervangen door een letters. Op één band is er plek voor de letters A t/m M OF van M t/m Z, voor het vervangen van de band berekenen wij een kleine meerprijs. Het vervangen van een band op een zelf-inktende stempel is helaas niet mogelijk. Onze cijferstempels nummeren niet automatisch door. Houd hier wel rekening mee.

Je dient dit bij de cijferstempels handmatig te doen. Een automatisch doornummerende stempel hebben wij ook, je kunt dan eens zoeken op het merk Reiner. Wij hebben van Reiner een breed aanbod aan automatisch doornummerende stempels (ook wel numeroteurs genoemd). Wanneer je kiest voor een cijferstempel met los inktkussen en je bent er niet helemaal aan uit welke inkt het meest geschikt is voor de ondergrond die je wilt gaan bestempelen. Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden qua inkt per ondergrond.