Cijferstempel

Bent u opzoek naar cijfer stempels waarmee u een bepaalde cijfercombinatie op papier kunt stempelen?

Overweeg dan een cijferstempel. Met een cijferstempel heeft u de mogelijkheid om per band het cijfer te bepalen en zo tot een bepaalde cijferreeks te komen die eenvoudig op het papier te plaatsen is. Wij hebben diverse mogelijkheden qua stempels. Zo hebben wij zelf-inktende cijfer stempels, deze zet in één handomdraai een cijferreeks op papier. Hier heeft u keuze uit verschillende inktkleuren zoals zwart, rood, groen en blauw. Ook hebben wij de mogelijkheid om te kiezen voor een hand cijferstempel, hier heeft u een los inktkussen bij nodig. Het voordeel hiervan is dat u een los inktkussen kan beïnkten met een inktsoort die geschikt is voor een andere ondergrond dan papier. Hier kunt u bijvoorbeeld een inkt op plaatsen die geschikt is voor een erg gladde ondergrond. Let er op dat een zelf-inktende cijferstempel altijd beschikt over inkt die alleen is bestemd voor op normaal (print)papier. Glad papier is voor deze cijfer stempels dus niet mogelijk.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 Stempels laten maken met uw ontwerp

cijferstempel

Cijferstempels klein

Wij hebben diverse mogelijkheden qua stempelen maar ook diverse formaten van de cijfers. Het verschil in grootte wordt bepaald door twee factoren bij een cijferstempel. Zo kunnen de hoeveelheid banden naast elkaar zitten, ook wel het aantal cijfers naast elkaar. Daarnaast kan de cijferhoogte ook verschillen. Deze begint bij 3 mm en eindigt op 18 mm. Het is niet mogelijk om de cijferhoogte van de cijfer stempels onder de 3 mm te zetten omdat dit dan niet duidelijk zichtbaar wordt op papier. Ook bepaalt u zelf de cijfercombinatie op de kleine hand cijferstempels. U heeft bij cijferstempels de mogelijkheid om een band te laten vervangen door letters. Op één band is er plek voor de letters A t/m M óf van M t/m Z, voor het vervangen van de band berekenen wij een kleine meerprijs. Het vervangen van een band op een zelf-inktende stempel is helaas niet mogelijk. Houdt er rekening mee dat onze cijferstempels niet automatisch doornummeren.

Bij de hand cijferbandstempel worden de cijfers aangepast door het rad zelf door te draaien.  Een automatisch doornummerende stempel hebben wij ook, u kunt dan eens zoeken op het merk ‘Reiner’. 

Wij hebben van het merk Reiner een breed aanbod aan automatisch doornummerende stempels, ook wel numeroteurs. Wanneer u kiest voor een cijferstempel met los inktkussen en u bent er niet helemaal aan uit welke inkt het meest geschikt is voor de ondergrond die u wilt gaan bestempelen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden qua inkt per ondergrond.

Of u de cijferstempels nu wilt gebruiken voor particulier gebruikt of voor uw eigen onderneming, overal komen deze stempels goed van pas. Met goede cijfer stempels kunt u veel tijd besparen. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van uw administratie. Met de cijferstempels stempelt u makkelijk al uw documenten. Wilt u uw facturen overzichtelijk ordenen? Ook daar is een cijferstempel geschikt voor. Of misschien wilt u voedingsmiddelen stempelen met een houdbaarheidsdatum. Voor al deze situaties kunt u bij ons makkelijk een geschikte stempel vinden.