Colop 03000

Colop 03000

Handstempel-datumstempel Colop 03000 met een schrifthoogte van 3 mm.

Meer informatie
5,47 Excl. btw
6,62 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop 03000 Hand/Datumstempel - Flexibel, Duurzaam en Veelzijdig

Handstempel - datumstempel, schrifthoogte 3 mm. Afdrukformaat 20x3mm.

De Colop 03000 hand/datumstempel onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Wat deze stempel bijzonder maakt, is de mogelijkheid om zelf uw favoriete inkttype te kiezen. Het is echter belangrijk te vermelden dat u voor gebruik met deze stempel een los stempelkussen apart moet bestellen. Deze keuzevrijheid biedt de flexibiliteit om te kiezen tussen inkt op waterbasis voor een klassieke uitstraling of sneldrogende inkt voor een eigentijdse benadering. Hier zijn enkele opvallende kenmerken en voordelen van de Colop 03000:

Aanpasbare Inkt: Met de Colop 03000 kunt u uw stempel aanpassen aan uw specifieke behoeften door uw gewenste inkttype te kiezen.

Robuust Ontwerp: Deze stempel is ontworpen om lang mee te gaan, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.

Verstelbare Datumfunctie: De stempel heeft een eenvoudig aanpasbare datumfunctie, waarmee u datums en tijden nauwkeurig kunt markeren.

Scherpe Afdrukken: De Colop 03000 produceert heldere en duidelijke afdrukken, waardoor uw documenten en papieren een professionele uitstraling krijgen.

Veelzijdig in Gebruik: Of u nu documenten wilt dateren, archiveren of uw bedrijfsstempel wilt gebruiken, deze stempel is geschikt voor diverse toepassingen.

Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische handvat zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurig stempelwerk.

 

Ontdek de vrijheid om uw inkttype te kiezen en ervaar de voordelen van efficiënt stempelen met de Colop 03000 hand/datumstempel. Vergeet niet om ook het losse stempelkussen apart te bestellen, zodat u direct aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempeloplossing. Bestel vandaag nog uw Colop 03000 en ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid die deze stempel biedt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.