Colop 04000SD

Colop 04000/SD

Datumstempel (handmodel) met een afdrukhoogte van 4 mm. De datum bestaat geheel uit cijfers.

Meer informatie
5,73 Excl. btw
6,93 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Baanbrekende Colop 04000/SD Handstempel met Roterende Datum

De Colop 04000/SD handstempel markeert een keerpunt in de wereld van datumaanduidingen. Met een ingenieuze roterende datumfunctie en een scherpe afdrukhoogte van 4 mm, wordt de datum opvallend weergegeven in cijfers voor maximale zichtbaarheid en doeltreffendheid. Deze veelzijdige stempel kan volledig worden aangepast aan uw behoeften, met de optie van standaard inkt op waterbasis voor traditioneel papierwerk of sneldrogende inkt, perfect geschikt voor niet-poreuze oppervlakken.

 

De Colop 04000/SD staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Vervaardigd met hoogwaardige materialen, kunt u vertrouwen op consistente prestaties die altijd scherpe en heldere afdrukken opleveren. Bovendien is deze handstempel zeer gebruiksvriendelijk, waardoor dagelijkse taken eenvoudig worden.

 

Stap de toekomst van datumaanduidingen binnen met de Colop 04000/SD. Of u nu documenten moet markeren, notities wilt maken of materialen moet labelen, deze stempel biedt de flexibiliteit en precisie die u nodig heeft. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van een roterende datumstempel zonder het gedoe van inktkussens. Vereenvoudig uw datumaanduidingen met de Colop 04000/SD!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.