Colop 04008

Colop 04008

Colop 04008 cijferband Aantal cijfers: 8 (0-9) Totale cijferhoogte: 4mm. 

Meer informatie
9,24 Excl. btw
11,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Haal het beste uit uw afdrukken met de Colop 04008 Cijferband Handstempel

 

Productinformatie:

Ervaar de veelzijdigheid van de Colop 04008 Cijferband Handstempel, een uitstekende oplossing voor al uw afdrukbehoeften. Deze handstempel is ontworpen om moeiteloos nauwkeurige afdrukken te maken. Met acht afzonderlijk draaibare cijfers kunt u duidelijke en precieze resultaten bereiken. De afdrukhoogte van 4 mm maakt deze stempel ideaal voor verschillende toepassingen, zowel op kantoor als in magazijnen.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met acht cijfers (0-9 en / - . )
  • Afzonderlijk draaibare cijfers voor nauwkeurige afdrukken
  • Afdrukhoogte van 4 mm voor heldere resultaten
  • Geschikt voor diverse toepassingen

 

Optionele toevoegingen:

  • Stempelkussen: Om de Colop 04008 Cijferband Handstempel te gebruiken, heeft u een apart stempelkussen nodig. Blader door ons assortiment hoogwaardige stempelkussens die perfect bij uw behoeften passen.
  • Stempelinkten: Maak een keuze uit ons ruime aanbod stempelinkten, afhankelijk van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De juiste inktkeuze is essentieel en wordt beïnvloed door de ondergrond. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u hierbij te helpen.
  • Speciale tekens: Naast cijfers en enkele symbolen, kunnen we ook banden leveren met andere speciale tekens. Heeft u een specifiek teken nodig? Aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen voor een offerteaanvraag. We staan klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen.

 

Met de Colop 04008 Cijferband Handstempel heeft u de flexibiliteit om afdrukken te maken die precies aan uw eisen voldoen. Of het nu gaat om administratieve doeleinden, inventarisbeheer of productidentificatie, deze stempel is uw betrouwbare partner voor professionele resultaten.

 

Let op: Voor eventuele vragen, maatwerkopties of offerteaanvragen voor specifieke tekens, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. Ons toegewijde team staat klaar om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.