Colop 05000

Colop 05000

Handstempel-datumstempel Colop 05000 met een schrifthoogte van 5 mm.

Meer informatie
6,88 Excl. btw
8,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop 05000 Handstempel: Innovatieve Datummaker voor Veeleisende Taken

Bent u op zoek naar een betrouwbare handstempel voor het markeren van datums? De Colop 05000 handstempel is uw antwoord. Met een opvallende afdrukhoogte van 4 mm en de mogelijkheid om datums in letters weer te geven, zorgt deze stempel ervoor dat uw markeringen altijd duidelijk en zichtbaar zijn. Wat deze stempel echt onderscheidt, is dat deze zonder inktkussen wordt geleverd. U kunt kiezen tussen de standaard inkt op waterbasis of de sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

 

Waarom de Colop 05000 Handstempel?

  • Afdrukhoogte van 4 mm: Uw markeringen vallen op en zijn altijd leesbaar.
  • Doordraaibare Datumfunctie: Wissel moeiteloos tussen verschillende datums door eenvoudig de letters in te stellen.
  • Geen Inktkussen Inbegrepen: Pas uw stempel aan met de inkt die aan uw behoeften voldoet (standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken).
  • Robuust Ontwerp: De Colop 05000 is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.
  • Eenvoudig in Gebruik: Met deze stempel kunt u snel en nauwkeurig markeren.

 

Of u nu een kantoor, magazijn of een andere professionele omgeving runt waar nauwkeurige datummakering cruciaal is, de Colop 05000 handstempel is de ideale keuze. U zult merken hoe deze stempel uw werkprocessen optimaliseert en een professionele uitstraling toevoegt aan uw documenten.

Wacht niet langer en investeer nu in de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de Colop 05000 handstempel om uw datummakering naar een hoger niveau te tillen. Bestel de Colop 05000 vandaag nog en ervaar zelf hoe deze geavanceerde handstempel uw werk gemakkelijker en efficiënter maakt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.